mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Balogh Erika
Balogh Erika
Insomnia Reklámügynökség
stratégiai tervező


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Számlakiállítás bárhol és bármikor (x)
2022-04-13 09:33 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A folyton mozgásban lévő vállalkozóknak sem kell aggódniuk a számlázás miatt, hiszen ma már vannak olyan programok, melyek bárhol és bármikor lehetővé teszik a bizonylatok kiállítását.

Ennek a lehetőségnek köszönhetően hatékonyabb lehet a munkavégzés.

Ráadásul számos extra funkcióval is rendelkezik némelyik program. Ilyen kényelmi funkció például a papíralapú és digitális bizonylatok kiállításának lehetősége, az automatikus NAV-adatszolgáltatás, a könyvelői összekötés, a mobil blokknyomtatás, valamint a SoftPOS bankkártya-elfogadási lehetőség. Az említettek mellett extra funkció még az iOS-re és Androidra fejlesztett applikáció is.

Ezzel a lehetőséggel csökkenthetőek az adminisztrációs feladatok

Az automatikus NAV-adatszolgáltatásnak köszönhetően a számlázóprogram intézi az azonnali adattovábbítást az adóhatóság felé. Ehhez csupán egy egyszerű összekötésre és néhány beállításra van szükség. Ezzel a lehetőséggel csökkenthetőek az adminisztrációs feladatok. Ráadásul azonnali visszaigazolás is érkezik a beküldésről, melynek köszönhetően látható, hogy az sikeres volt-e, vagy pedig valamilyen gond van a számlával.

A felhőalapú elérésnek, az applikációnak köszönhetően bárhol el lehet érni a számlázó felületet tabletről, laptopról és okostelefonról egyaránt. A bizonylatok e-mailben is elküldhetőek, de mobil blokknyomtatóval azonnal ki is nyomtathatóak. Utóbbi lehetőség főleg akkor hasznos, ha a vásárlóknak nincs e-mail-címük.

Jelentősen megkönnyíti az online számlázás folyamatát

A SoftPOS bankkártya-elfogadási lehetőségnek köszönhetően kényelmessé tehető a bankkártyás fizetés a vevők számára. A fizetéshez csupán a mobilhoz kell érinteni a bankkártyát. Ez a funkció korlátlan tranzakciót tesz lehetővé értékhatár nélkül. A segítségével egyszerűen kiállítható a számla vagy a nyugta. Bátran használható üzletekben és külső helyszíneken egyaránt, sőt, akár útközben is.

Ennek a lehetőségnek köszönhetően nem lehet olyan helyzet, melyben ne lehetne bankkártyát elfogadni és számlát, e-számlát, nyugtát vagy e-nyugtát kiállítani az ügyfelek számára. Ráadásul különféle fizetési megoldások is beállíthatóak a gyors utalásokhoz. Ez a lehetőség jelentősen megkönnyíti az online számlázás folyamatát.

Ma már rendkívül egyszerű a számlázóváltás

Mindemellett az online számlázó programok útnyilvántartó-rendszerrel történő összekapcsolására is van lehetőség. Ennek köszönhetően még több időt lehet spórolni az adminisztráción. Ráadásul időpontfoglaló rendszerekkel is lehet integrálni a számlázókat, melynek köszönhetően automatikusan, akár egy gombnyomásra lehet számlázni.

Mindezek mellett azt is érdemes megemlíteni, hogy ma már rendkívül egyszerű a számlázóváltás, hiszen lehetőség van az adatok egyszerű és gyors importálására.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!