mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Drevenka Edit
Drevenka Edit
Aegon Magyarország
PR vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Érdemes fogyást segítő étrend-kiegészítőt használni? (x)
2022-04-19 11:10 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Természetesen igen, azonban nem mindegy, hogy melyik változatra esik a választás.

Cikkünkben annak jártunk utána, hogy milyen fontos kritériumoknak kell megfelelnie az ideális, fogyást segítő étrend-kiegészítő kapszulának. Továbbá azt is eláruljuk, hogy milyen fontos összetevőket kell feltétlenül tartalmaznia.

A fogyáshoz elengedhetetlen a kalóriabevitel csökkentése és az anyagcsere optimalizálása. A fogyást segítő étrend-kiegészítő kapszulának ezeket a folyamatokat kell támogatnia, és ezáltal kell megteremteni a szervezet számára az egyensúlyt.

A mellékhatásoktól sem kell tartani a természetes összetevőknek köszönhetően

A fogyást segítő készítmények a kalóriabevitel csökkentését az étvágy csökkentésével érik el. A felesleges anyagok lerakódását pedig az anyagcsere és a zsírbontás megfelelő működésének támogatásával kerülhetjük el.

Annak érdekében, hogy az említett folyamatok létrejöjjenek, elengedhetetlen, hogy megfelelő hatóanyagokkal rendelkezzen a készítmény. Fontos, hogy kizárólag természetes összetevőkből álljon az étrend-kiegészítő kapszula. Ennek köszönhetően a mellékhatásoktól sem kell tartani a készítmények esetében.

Milyen hatóanyagokat kell tartalmaznia az ideális, fogyást segítő készítménynek?


Jó néhány természetes összetevőt, melyek mindegyike hozzájárul a testsúlycsökkenéshez. Például keserű narancsot, mely étvágycsökkentő hatással rendelkezik és hozzájárul az anyagcsere megfelelő működéséhez. Továbbá segíti a zsírbontást és a kalóriaégetést fizikai aktivitás nélkül.

A keserű narancs mellett rendkívül fontos összetevő a willow herb, mely segít a gyomor-bél panaszok enyhítésében, valamint gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik. Mindemellett pedig javítja a vérkeringést, kiváló antioxidáns és szabadgyökfogó, valamint hozzájárul a szükségtelen anyagok lerakódásának megakadályozásához. A GENIX fogyókúrás étrend-kiegészítő a cikkben említett természetes összetevők mindegyikét tartalmazza. Érdemes kipróbálni a centikben mérhető végeredmény érdekében.

A helianthus tuberosus támogatja a tápanyagok felszívódását

A fontos hatóanyagok sora a helianthus tuberosus összetevővel folytatódik, mely segít az étvágy csökkentésében, és hozzájárul a komfortosabb és gyorsabb anyagcseréhez. Fogyasztásának köszönhetően megszűnik a puffadás, és hamarabb elérhető a karcsúbb alak. Mindemellett pedig támogatja a hasznos tápanyagok felszívódását, és segít a vércukorszint szabályozásában is.

A keserű narancs, a willow herb és a helianthus tuberosus mellett a caralluma fimbriata fő összetevőt kell megemlíteni, mely kiváló eredményeket mutat az étvágycsökkentés területén. A segítségével centiméterekben mérhető térfogatcsökkenés érhető el a csípő és a derék esetében egyaránt. Továbbá a caralluma fimbriata pozitív hatással van az anyagcserére is.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!