mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Deák Gábor
Deák Gábor
Honvédelmi Minisztérium Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt.
marketing és kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Csomagolási tippek költöztetés esetére (x)
2022-05-11 09:00 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Egy költöztetés nem ott kezdődik, hogy megáll a teherautó a bejáratunk előtt! Már napokkal korábban elindul a folyamat azzal, hogy felkészítjük a vagyontárgyainkat a szállításra.

Ahhoz, hogy ezzel Önnek se legyen gondja, hogy maximalizálni tudja a csomagjainak biztonságát, hoztunk pár tippet a csomagoláshoz.

Költöztetés során a törékeny dolgok elsőbbséget élveznek!

És maximális figyelmet is természetesen. Ezek a legsérülékenyebb tárgyaink. Épp ezért nem is szabad spórolnunk a csomagolóanyagon. Valószínűleg rengeteg papírra és buborékfóliára lesz szükségünk. De semmiképp se ezen múljon, hogy egyben odaérjenek a célállomásra.

Amire még mindenképp figyeljünk az az, hogy az ilyen dobozokra mindenképp írjuk rá nagy betűkkel, hogy "TÖRÉKENY"! Természetesen a költöztetés során a megfelelő partner munkatársai mindig elővigyázatosak. De azért mindenki másként nyúl egy olyan dobozhoz, amin nagybetűkkel olvasható ez a felirat. És sosem árt egy kis plusz védelem, elővigyázatosság.

A ruhák legyenek hajtogatva, ne csak zsákba dobálva

Ma már nagyon könnyen találhatunk az interneten, például a YouTube-on tippeket arra, hogy hogy a legjobb összehajtogatni a ruháinkat. Erről a tudásról kár lenne lemondani egy költözés során. Higgye el, meg fogja hálálni, ha nem csak simán belegyűri a ruháit egy zsákba! Helytakarékosan és gyűrődésmentesen tudja így szállítani őket, ez pedig sokat jelent a kicsomagolásnál.

Legyen kéznél az ágynemű!

A költözés során a matracvédők nagyon jó szolgálatot tesznek, ez nem kérdés. De előrelátóan érdemes úgy pakolni vagy pakoltatni a dolgainkat, hogy könnyen hozzáférhető legyen az ágyneműnk. Paplanok, párnák, matracok: ezekre hamar szükségünk lesz, így úgy kell lepakolni őket, hogy kézre essenek.

A bútorokról szereljen le mindent, amit csak lehet

Általában a kiálló részek okozzák a legnagyobb fejtörést a költöztetőknek. Ezek azok a részek is egyben, melyek a legkönnyebben sérülnek. Ilyen például a fogantyú vagy a láb. Ezeket ha lehet, érdemes előre leszerelni, és egy helyre pakolni, hogy könnyen megtaláljuk majd őket.

Persze ettől függetlenül is ügyeljünk arra, hogy megfelelően be legyenek csomagolva a bútoraink. Ha nem áll rendelkezésére csomagolóanyag, akkor azt a legtöbb költöztető cég is tud biztosítani, kérdezzen rá nyugodtan náluk.

Nagy figyelemmel csomagolja a konyhai dolgait!

Számos törékeny tárgyat találni a konyhákban, így ezekre is különösképpen figyelnünk kell. A törékeny tárgyakról már esett szó, itt is érvényesek az ott leírtak: sok csomagolóanyag és fontos a "TÖRÉKENY" felirat is.

Külön érdemes odafigyelni a tányérokra és poharakra! Ezek mindegyikét érdemes egyesével csomagolni. Ha többet pakol egymásra, akkor azok könnyen összekoccanhatnak, megrepedhetnek vagy eltörhetnek. Ne spóroljon a csomagolóanyagokkal!

A konyhai készülékek pedig lehetőleg kerüljenek vissza az eredeti dobozukba. Annál nagyobb biztonságban sehol sem lesznek.

Ha mindezeket betartja, akkor gondmentes lesz a költözése.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!