mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Illisz László
Dr. Illisz László
Heti Válasz
felelős szerkesztő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Mi legyen a kórházi csomagban szüléskor? (x)
2022-05-11 10:48 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A harmadik trimeszterben, a babavárás utolsó heteiben már ideje átgondolni és összeállítani a kórházi csomagot. Célszerű a szülőszobában használatos holmikat, valamint a kisbaba felszerelését külön táskába pakolni.

Írjon listát a kórházi csomag előkészítésekor!

Hiába van meg a szülés időpontja, a baba nem biztos, hogy pont akkor fog érkezni, ezért fontos, hogy időben elkészüljön a kórházi csomag.

Az iratokat - személyi igazolvány, lakcímkártya, várandós kiskönyv, TAJ kártya, friss laboreredmények, házassági anyakönyvi kivonat vagy ennek hiányában apasági nyilatkozat - készítse össze egy dossziéba! A legnagyobb csomag az édesanyáé lesz, hiszen a vajúdáshoz, a kórházi tartózkodáshoz, sok mindent kell becsomagolni. Ne hagyja le a listáról, a szoptatáshoz szükséges kellékeket, az étkezéshez, tisztálkodáshoz szükséges eszközöket, valamint a kényelmes ruhákat sem!

A szülőszobában jól jön egy kisebb törölköző, amivel megnedvesítheti és megtörölheti az arcát vajúdás közben. Szénsavmentes ásványvíz a legjobb folyadékpótlásra. Köntös, papucs, zokni, fehérnemű, az első napokban az eldobható bugyi a praktikus, így nem szükséges a használt alsóneműt, tárolni, mosni. A szülés után nagyobb nedvszívó intim betétre is szükség lesz.
Papírzsebkendőt, WC-papírt is csomagoljon, a kórházban nem adnak, és a higiénia miatt nem árt a papír WC-ülőke sem. A neszeszerbe a szokásos tisztálkodószereket készítse össze! Ne feledkezzen meg a telefonról, telefontöltőről vagy a fényképezőgépről, hogy a fontos pillanat meg legyen örökítve!

Csomagolási tippek

A szükséges iratok legyenek kéznél, lehetőleg ne kelljen hosszasan keresgélni a kórházba érkezéskor! Érdemes több kisebb táskába pakolni, külön a vajúdáshoz, az anyának a kórházi tartózkodás idejére és a babának szükséges holmikat. Apás szülés esetén gondoljon az apuka szükséges csomagjára - apás szett, papucs, enni és innivaló - is, amit készítsen a szülőszobai csomag mellé!

Amire az anyának szüksége lesz

A Happy Baby Box megkönnyíti a leendő édesanyák dolgát, a webáruházban pedig megtalál mindent, amire a kórházban szüksége lesz. Nagy pocakkal már nem kell feltétlenül a boltokat járnia. Válassza ki otthonából, nyugodt körülmények között a szükséges higiéniai termékeket, a kismama fehérneműket, a szoptatáshoz és az esetleges tápszeres tápláláshoz szükséges eszközöket!

A szülést követő érzékeny gyermekágyas időszakban az édesanyának rengeteg új dologgal kell ismerkednie, fontos, hogy minél zavartalanabbak legyenek az első hetek. A Happy Baby Box webáruházban előre megvásárolható minden olyan termék, mely segítséget nyújt abban, hogy ez a megismételhetetlen időszak csodálatos és felejthetetlen legyen. Anya, apa és a baba egymásra hangolódhasson, és létrejöjjön az új család.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!