mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kerti Attila
Kerti Attila
Maximize
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Milyen meghibásodások tehetik szükségessé az előlapi kamera cseréjét? (x)
2022-05-11 12:41 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az okostelefonok egyre fejlettebb kamerái segítségével már egyre jobb minőségű fotókat készíthetünk szinte bármiről, így az előlapi kamerának köszönhetően akár saját magunkról is.

A FaceTime és a videochat alapvető funkciók, elvárások a telefonokkal szemben, amelyek közelebb hoznak a barátaidhoz és családodhoz, a szelfikről nem is beszélve. Ennek feltétele az előlapi kamera megléte.

Mikor gyanakodj a szelfi kamera hibájára?

Leesett, megsérült, nem működik? A GSM Pont pesti, budai szervizeiben szakértő csapat várja javításra a meghibásodott márkafüggetlen készülékeket, legyen szó a kijelző, a hátlap, az akkumulátor, a kamerák, a hangszóró, a töltőcsatlakozó cseréjéről vagy adatmentésről.

Ha a képek elmosódottak, torzak, vagy a kamera lefagy és nem nyílik meg, előfordulhat, hogy ki kell cserélni az alkatrészt. Az előlapi kamera cseréjét esés, törés vagy beázás okozhatja, de hogy milyen esetben válik szükségessé, honnan tudhatod, hogy nincs más lehetőség, próbáld végig az alábbi, általunk összeszedett lehetséges hiba okokat, vagy vidd be egy szervizbe átvizsgálásra a telefonodat.

5 ok, ami miatt nem működhet az előlapi kamera

Bosszantó, és számos oka lehet annak, hogy nem tudod beüzemelni a szelfi kamerát.
 
  • Alkalmazást érintő problémák: Lehetséges, hogy nem a kamera hibája okozza, hanem az alkalmazás a bűnös, ha nem működik az okostelefonod előlapi kamerája. Ezt úgy tudod a legegyszerűbben kipróbálni, ha bemész egy másik, fényképeket készítő alkalmazásba, és megnézed, ott működik-e az előlapi kamera. Ha igen, akkor a kamera alkalmazással van probléma. Zárd be az appot vagy indítsd újra a telefont. Győződj meg róla, hogy az operációs rendszer verziója a legfrissebb.
  • Tele a tárhely: Ha semelyik kamera nem működik, nagy valószínűséggel a tárhely telítettsége okozza a hibát. Töröld a felesleges fájlokat, mentsd le a képeket, adatokat, majd próbálkozz újra.
  • Megrepedt a képernyő: Ha leejtetted a telefonodat, és a kijelzője megrepedt a tetején, az okozhatja a kamera működésképtelenségét, mivel az is megsérülhetett. Ilyen esetben a kameracsere jelentheti az egyetlen lehetőséget.
  • Nem megfelelően illeszkedik a tok
  • Belső probléma: Vízbe esett a telefonod vagy bepárásodott, esetleg a sérüléskor keletkezett repedéseken nedvesség került a belsejébe, extrém hőmérsékletnek tetted ki? Ezek is károsíthatják a kamerát.


Amikor az előlapi kamera cseréje a megoldás

A fenti tippek kipróbálása nem igényel műszaki vénát, bátran próbálkozhatsz velük, mielőtt a telefonodat szervizbe viszed. De ha nem érzel magadban erőt, vagy letesztelted, de nem működik egyik sem, vidd el egy hivatalos márka- vagy márkafüggetlen szervizbe, ahol egy átvizsgálást követően szakszerű ellátásban részesítik okostelefonodat.

Amennyiben még garanciális a készüléked, szerencsés vagy, a javítás költségét a gyártó állja. Ellenkező esetben márkától vagy típustól függően akár mélyebben is a zsebedbe kell nyúlnod, legrosszabb esetben a teljes készülék cseréjét is jelentheti a javítás.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik őszi konferenciát várja a legjobban?

Internet Hungary

Brand Festival

Marketing Summit

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!