mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Gombos Zsolt
Gombos Zsolt
Online Marketing Akadémia
OMA alapító tréner, Facebook-szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Kiegészítők vezeték nélküli fülesekhez - mi mindenre lehet szükségünk? (x)
2022-05-12 09:05 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Részben a szabadság, részben a kényelem iránti vágy hajtja az embereket afelé, hogy egyre modernebb gépeiket és eszközeiket minél kötetlenebbül, azaz vezetékek és kábelek nélkül használhassák.

Így születhetett meg a vezeték nélküli, Bluetooth kapcsolaton keresztül működő fülhallgató is, amelyet még egy olyan helyzet is szükségszerűvé tett, hogy kellett egy olyan füles, amely gyakorlatilag bármely mobiltelefonhoz, s más okoseszközhöz egyaránt csatlakoztatható. Nézzük, milyen előnyei vannak ennek a fülhallgatónak, s milyen tartozékokat érdemes beszereznünk, ha egy ilyenre vágyunk!

Tartozékok a vezeték nélküli fülhallgatókhoz

Az Alphafüles webáruház kiegészítői között a Bluetooth adapter például egy rendkívül hasznos eszköz, ha a vezeték nélküli fülhallgatónkat hozzá szeretnénk kapcsolni a régebbi típusú számítógépünkhöz is, amely még eleve nem rendelkezik ilyen csatlakozási lehetőséggel.

Az Alpha Nano 5.1 USB azonban még ennél is sokkal többre képes. Ahogy a nevében is benne van, ez a legújabb 5.1-es verzió, ennek köszönhetően pedig a legújabb készülékekkel is kompatibilis.

Ez a fantasztikus adapter arra is képes, hogy adatokat fogadjon és küldjön, ezért alkalmas arra, hogy fotókat, videókat vagy más dokumentumokat könnyedén átmásoljunk vele például a mobilunkról a számítógépünkre, s természetesen a folyamat meg is fordítható, tehát oda-vissza működik.

Az USB adapteren felül szükségünk lesz még a vezeték nélküli fülesünkhöz egy tartótokra, ugyanis ez teszi alkalmassá őket a használatra, hiszen nemcsak esztétikusan tárolja ezeket, hanem tölteni is ez fogja, ráadásul a készülék típusától függően 3 vagy akár 4 alkalommal is képes azt maximumra feltölteni.

A tartótokot is töltenünk kell természetesen, ehhez egy USB kábelre és egy kompatibilis töltőre lesz szükségünk, de általában a mobilokhoz használható töltők is egytől egyig alkalmasak erre a célra.

Miért szeretjük a vezeték nélküli füleseket?

Azért, mert gyakorlatilag minden eszközünkkel párosíthatóak, maximum az Alpha Nano 5.1-es adaptert kell beszereznünk hozzá. Természetesen szeretjük, hogy kényelmesen, akár a zsebünkben bárhová magunkkal vihetjük ezeket, hogy telefonálhatunk is rajtuk keresztül, s mindeközben egyszer s mindenkorra elfelejthetjük a vezetékekkel való bajlódást a használatuk közben.

Extra funkciók is elérhetőek?

Természetesen a vezeték nélküli fülhallgatók sem egyformák. Modelltől függően különböznek abban, hogy milyen felhasználásra a legjobbak. Például a gamereknek szánt változat mind külsejében, mind tudásában megfelel az igényeknek, utóbbit tekintve például a legrövidebb késleltetési idővel rendelkeznek, illetve hangzásában is a lehető legteljesebb játékélményt szolgálja.

De választhatunk kifejezetten sportolásra fejlesztett fülest is, amely bajnok abban, hogy ellenáll a nedvességnek, így sem az izzadtság, sem a szemerkélő eső nem okoz kárt benne, míg mi élvezzük a szabadtéri futás élményét.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!