mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Erdei Tamás
Dr. Erdei Tamás
Metropol
főszerkesztő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Hogyan válasszunk kisállateledelt? (x)
2022-05-12 10:38 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Manapság bőséges a kínálat az állateledelek, tápok terén, nem könnyű kiválasztani a megfelelő minőségűt.

Néhány szempontot fontos figyelembe venni, mint például, hogy kinti vagy bentlakó a kedvencünk, illetve mekkora a testtömege.

Emellett az életkorát és az aktivitását is mindig tartsuk szem előtt a választásnál. Mi mindenre szükséges figyelnünk még ezenfelül?

A kisállateledelek minőségének fontossága

Prémium állateledeleket, macskatápokat beszerezhetünk a Grandopet.hu webáruházból, ahol vegyesen megtalálhatók az egyedi, speciális igényeknek megfelelő tápok is, például érzékeny gyomrú állatoknak való, veseproblémákkal küzdőknek fejlesztett, valamint magasabb rosttartalmú eledelek egyformán elérhetők.

Kis kedvenceink ideális táplálása nagyon fontos, ehhez pedig nélkülözhetetlen a helyesen kiválasztott, magas minőségű táp biztosítása. Ezek kizárólag minőségi alapanyagokból készültek, az összetevők aránya is optimális, továbbá nélkülözhetetlen vitaminokat is tartalmaznak. Amire még támaszkodhatunk a helyes döntésben, hogy azokat a gyártókat érdemes preferálni, amelyek több éves múlttal rendelkeznek, így kellő tapasztalat van a hátuk mögött. Ezt szem előtt tartva egy kicsit leszűkülhet a kör.

Mire figyeljünk a választásnál?

A szuper prémium tápok esszenciális zsírsavakban gazdag baromfizsírt és további értékes fehérjeforrásokat is tartalmazhatnak, mint amilyen például a lazac. Ezzel szemben a prémium minőségű eledelekben a húslisztek kapják a főszerepet, melyek szintén megfelelő minőséget biztosítanak, ugyanakkor ezekben feldolgozott húsok kevésbé értékes darabjai is megtalálhatók.

Az egyik legfontosabb alapelv a könnyű emészthetőség, illetve hogy mentesek legyenek a szójától, búzától, valamint a mesterséges színezékektől. Ne tartalmazzanak génmódosított komponenseket, valamint ízfokozókat sem! Kerülni érdemes a hozzáadott cukorral, illetve tejtermék tartalommal bíró eledeleket.

Továbbá elvárás, hogy a gyártó teljes mértékben elzárkózzon az állatkísérletek elől. Ne végezzen ilyen irányú tevékenységet a termékek fejlesztése során! A választásnál lényeges az összetétel, vagyis hogy milyen húsforrást, növényi alkotórészt és egyéb komponenseket tartalmaz. Azaz például vitaminok, gyógynövények megtalálhatók-e benne.

A szuper prémium tápok jelentősége

Ezekben az állateledelekben minden, az állatok számára szükséges összetevő megtalálható, tökéletesen illeszkednek az egyedi igényekhez. A rendkívül bőséges kínálat révén elérhetők az allergiás kedvenceknek való tápok, az érzékeny emésztésű állatok számára kifejlesztettek, továbbá a speciális egészségügyi problémával élő házi kedvenceknek ajánlott eledelek is.

Szerencsére a széles választék lehetőséget teremt, hogy kedvencünknek a leginkább ideális tápot biztosíthassuk, így teljes mértékben az ő igényeihez és aktuális állapotához igazítható a táplálás. Mindig tájékozódjunk a csomagoláson feltüntetett információkkal kapcsolatban, melyek nagy segítséget jelentenek a választásnál!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!