mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Deák Gábor
Deák Gábor
Honvédelmi Minisztérium Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt.
marketing és kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Díszítsük a konyhát gyönyörű konyhai textíliákkal (x)
2022-05-12 11:49 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Csak azért, mert szeretünk főzni, még nem jelenti azt, hogy a főzésünknek minden ruhánkon látszódnia kell!

A kötények, konyharuhák és edényfogók viszont ellenállhatatlanná teszik az új szakácskönyvünk minden receptjének kipróbálását, mert a segítségükkel egyszerű és szórakoztató mindent rendben tartani.

Számos különböző típusú konyhai textilt találhatunk a Lakberbazárnál is, amelyek mérettől, mintától és a felhasználási céltól függően változnak. Könnyen testreszabhatók, így mindenki egyszerűen megtalálhatja a helyiségnek megfelelő anyagot és dizájnt.

Konyharuha

A konyharuhák általában pamutból készülnek, így elég puhák ahhoz, hogy felszívják a nedvességet, de elég tartósak ahhoz, hogy ellenálljanak az ismételt használatnak és a mosásnak.

Többféle színben és textúrában kaphatók, így könnyen hozzá passzíthatók az otthonunk dekorációjához, vagy egyszerűen kicserélhetők a stílusok és a színek az évszakoktól függően.

A legtöbbünk szeret belőlük sokat felhalmozni, ugyanis ez lehetővé teszi számunkra, hogy mindig kéznél legyen egy friss konyharuha, amikor a másik már bepiszkolódott.

Milyen matériákat használnak az előállításukhoz?

A konyharuhák különböző anyagokból készülnek. A leggyakoribbak a pamut, a vászon és a mikroszálas verziók.

A pamutot már fentebb említettük, így térjünk egyből át a vászonra. Ez az anyag általában a dekoratívabb konyharuhákban lelhető fel, és jobb, ha inkább dekorációként vagy a tökéletlenségek eltüntetésére használjuk.

A mikroszálas konyharuhák pedig megfelelnek ugyan takarítási célokra, de általában kevésbé nedvszívóak és tartósak, mint a pamut változatok.

Mire kell figyelni az ideális konyharuha megtalálásához?

A konyharuha mérete igazán fontos. Legalább akkorának kell lennie, hogy többszöri használatra is összehajtható legyen. De az anyaga sem elhanyagolható szempont. Mindig keressük a vastag, puha és jól szegett verziókat.

Manapság már mindennek egyedi designja van, és a konyharuha sem maradhat ki ebből - az egyszerűtől a kockáson át a csíkosig számtalan stílus fellelhető, hogy vonzza a szemet, és így igazán jól mutat a konyhában, tehát dekorációnak sem utolsó.

Kötény

Az ételek elkészítése zűrzavarossá válhat, ezért egy jól kivitelezett kötény megkönnyíti a főzést és megóvja a ruháinkat a kiömlésektől, a zsír kifröccsenésétől és az olyan színes ételektől, mint a cékla vagy a szeder.

Sütőkesztyű

Előfordult már, hogy konyharuhával próbáltuk kivenni az ételt a sütőből, és megégettük magunkat? Ez egy általános tapasztalat, amely könnyen elkerülhető a megfelelő sütőkesztyűvel.

Mindenféle formában és méretben megtalálhatók - akár cuki állatos kivitelben is. Így ha a gyermekeink szeretnek segíteni sütni és főzni, akkor számukra is szórakoztató lehet ez a tevékenység.

A praktikus és szép konyha kialakításának tehát elengedhetetlen eleme a jó konyhai textília, amelyből számos gyönyörű verzió áll a rendelkezésre, hogy a főzés és a takarítás inkább öröm legyen, mint házimunka.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!