mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Ihász Ingrid (Rabbit)
MEC
digitális vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Díszítsük a konyhát gyönyörű konyhai textíliákkal (x)
2022-05-12 11:49 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Csak azért, mert szeretünk főzni, még nem jelenti azt, hogy a főzésünknek minden ruhánkon látszódnia kell!

A kötények, konyharuhák és edényfogók viszont ellenállhatatlanná teszik az új szakácskönyvünk minden receptjének kipróbálását, mert a segítségükkel egyszerű és szórakoztató mindent rendben tartani.

Számos különböző típusú konyhai textilt találhatunk a Lakberbazárnál is, amelyek mérettől, mintától és a felhasználási céltól függően változnak. Könnyen testreszabhatók, így mindenki egyszerűen megtalálhatja a helyiségnek megfelelő anyagot és dizájnt.

Konyharuha

A konyharuhák általában pamutból készülnek, így elég puhák ahhoz, hogy felszívják a nedvességet, de elég tartósak ahhoz, hogy ellenálljanak az ismételt használatnak és a mosásnak.

Többféle színben és textúrában kaphatók, így könnyen hozzá passzíthatók az otthonunk dekorációjához, vagy egyszerűen kicserélhetők a stílusok és a színek az évszakoktól függően.

A legtöbbünk szeret belőlük sokat felhalmozni, ugyanis ez lehetővé teszi számunkra, hogy mindig kéznél legyen egy friss konyharuha, amikor a másik már bepiszkolódott.

Milyen matériákat használnak az előállításukhoz?

A konyharuhák különböző anyagokból készülnek. A leggyakoribbak a pamut, a vászon és a mikroszálas verziók.

A pamutot már fentebb említettük, így térjünk egyből át a vászonra. Ez az anyag általában a dekoratívabb konyharuhákban lelhető fel, és jobb, ha inkább dekorációként vagy a tökéletlenségek eltüntetésére használjuk.

A mikroszálas konyharuhák pedig megfelelnek ugyan takarítási célokra, de általában kevésbé nedvszívóak és tartósak, mint a pamut változatok.

Mire kell figyelni az ideális konyharuha megtalálásához?

A konyharuha mérete igazán fontos. Legalább akkorának kell lennie, hogy többszöri használatra is összehajtható legyen. De az anyaga sem elhanyagolható szempont. Mindig keressük a vastag, puha és jól szegett verziókat.

Manapság már mindennek egyedi designja van, és a konyharuha sem maradhat ki ebből - az egyszerűtől a kockáson át a csíkosig számtalan stílus fellelhető, hogy vonzza a szemet, és így igazán jól mutat a konyhában, tehát dekorációnak sem utolsó.

Kötény

Az ételek elkészítése zűrzavarossá válhat, ezért egy jól kivitelezett kötény megkönnyíti a főzést és megóvja a ruháinkat a kiömlésektől, a zsír kifröccsenésétől és az olyan színes ételektől, mint a cékla vagy a szeder.

Sütőkesztyű

Előfordult már, hogy konyharuhával próbáltuk kivenni az ételt a sütőből, és megégettük magunkat? Ez egy általános tapasztalat, amely könnyen elkerülhető a megfelelő sütőkesztyűvel.

Mindenféle formában és méretben megtalálhatók - akár cuki állatos kivitelben is. Így ha a gyermekeink szeretnek segíteni sütni és főzni, akkor számukra is szórakoztató lehet ez a tevékenység.

A praktikus és szép konyha kialakításának tehát elengedhetetlen eleme a jó konyhai textília, amelyből számos gyönyörű verzió áll a rendelkezésre, hogy a főzés és a takarítás inkább öröm legyen, mint házimunka.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!