mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Sályi Réka
Geometry Global ügynökségi cégcsoport
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Így tartsd karban kedvenc játékszered! (x)
2022-05-16 09:32 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Napjaink egyik legkedveltebb és leggyakrabban használt szexuális segédeszköze, ha úgy tetszik játékszere, a vibrátor.

Ma már rengeteg fajtája létezik, amelyek változatos funkciókkal szolgálják a gyönyört. Egy valamiről azonban hajlamosak megfeledkezni a hölgyek: a rendszeres tisztításról. Ehhez adunk most néhány tippet!

Ezért fontos a rendszeres tisztítás

A szex utáni tevékenységek listáját az alábbiak vezetik: alvás, zuhanyzás, evés, egy film megnézése vagy egy cigi elszívása. A vibrátor tisztítása a legtöbbször csak a lista végén kullog, pedig nagy szükség volna rá. Nem azt mondjuk, hogy az esemény után azonnal állj neki a súrolásnak, de egy kis pihenő után érdemes lenne rá sort keríteni. Nem túl higiénikus, ha elfeledkezel róla és legközelebb koszosan használod. A SZEXSHOP.hu webáruház vibrátor kínálatának darabjai is jobban funkcionálnak majd, ha odafigyelsz az ápolásra.

Az alapos tisztítás szükségességének okai egyértelműek. Nem túl gusztusos egy olyan eszközhöz nyúlni, amire rászáradt a síkosító, az egyéb testnedvek, a szőrzet, és rákerült némi por is a fiókból. A koszos felületen nagyobb eséllyel telepednek meg a különböző gombák és baktériumok, amelyek enyhén szólva károsak lehetnek az egészségre.

Egy nem megfelelően tisztán tartott vibrátor okozhat például Candida-fertőzést vagy bakteriális hüvelygyulladást, valamint húgyúti gyulladást is. Ezek pedig nem túl tréfásak. Inkább tölts néhány percet az alapos tisztítással, minthogy az említett problémákkal kelljen megküzdened.

Egy piszkos vibrátor a szexuális úton terjedő betegségek vagy a HPV vírus továbbjutásához is hozzájárulnak, de akár gyomor- és bélrendszeri fertőzések is megjelenhetnek azok szervezetében, akik nem túl tiszta szexuális játékszereket használnak.

Így történjen a vibrátor tisztítása

A legjobb, ha bevetés után és azelőtt is alaposan lecsutakolod az eszközt. És hogy mégis mivel végezd a műveletet? Meleg víz és szappan kombinációjával nem lőhetsz mellé. Tisztítást követően pedig hagyd megszáradni a szabad levegőn (na jó, ne az erkélyre rakd ki!). Ezután alkalmazz a vibrátor anyagához passzoló, speciális tisztító- vagy fertőtlenítőszert. Ettől legféltettebb kincsed újra ragyogó és patyolattiszta lesz!

A megfelelő tárolásról sem szabad elfeledkezni

Ha több játékszerrel is büszkélkedhetsz, fontos, hogy elkülönítve tárold őket, elkerülve azt, hogy a baktériumok és gombák egyikről a másikra terjedhessenek. Helyezd őket saját dobozukba vagy tasakukba, és rakd el a szekrénybe vagy a fiókba. A tárolásra szolgáló hely legyen tiszta és szöszmentes.

A vibrátor az egyik leggyakrabban használt játékszer, amelyet illik minden akció előtt és után alaposan megtisztítani. Ha erre odafigyelsz, elkerülheted a fertőzések, betegségek kialakulását.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!