mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Vámos-Hegyi Attila
Vámos-Hegyi Attila
Mediafon Kft., managing director
elnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Szeretnéd, ha magad tehetnéd jobbá a weboldalad?
2022-06-13 09:36 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Minden kezdő vállalkozás állandósult problémája, hogy az alapító tag, azaz maga a vállalkozó nem ért mindenhez.

Természetesen a saját szakmájában minden bizonnyal elismert személy, ám ahhoz, hogy a vállalkozást sikerre vigye, egész sok minden mást is el kell sajátítani, hiszen nem minden esetben áll rendelkezésre elegendő anyagi forrás ahhoz, hogy mindent szakemberekkel végeztessen.

Ismerős problémakör ez a számodra is? Küzdesz a marketing folyamatokkal, nem érted, hogy a klassz honlapod miért nem teljesít jól?

Mielőtt felkeresnél menő marketingügynökségeket, akik méregdrágán kínálnak neked eseti konzultációkat, egyéb hasznos csomagokat, nézz körül az oktatási piacon, hogy találsz-e magadnak megfelelő képzést, ahol elsajátíthatod azt, amire a vállalkozásod ezen pontján szükséged van!

A SEO és a Google a minden!

Ha van egy vállálkozásod, és vele együtt egy menő honlapod, akkor a Tanfolyam.hu SEO tanfolyama kihagyhatatlan lesz a számodra. Miért is?

Azért, mert ha megfelelően írod meg a honlapod szövegét, ha releváns kulcsszavakat használsz, ha értékes tartalmakat nyújtasz a látogatóidnak, ha linképítéssel több helyen felbukkan a weboldalad, akkor a Google ezt értékelni fogja, és akár a keresés első találati oldalán landolhatsz, ami minden vállalkozásnak hatalmas kincs és siker.

Természetesen kerülhetsz az első oldalra fizetett hirdetéssel is, de nem jobb egy kis technikai fejlődéssel olyan klassz tartalmakat gyártani, hogy fizetés nélkül is méltónak találjon a Google arra, hogy az emberek figyelmébe ajánlja a szolgáltatásod vagy a terméked?

Az online marketing egy szelete


Persze attól még, hogy tisztában leszel azzal, hogy hogyan működnek a keresőmotorok, mi alapján rangsorol a Google, attól még számos más teendőd is lesz, hiszen ez csak az online marketing egy kis, ugyanakkor rendkívül fontos szelete.

Kell majd még gondoskodni arról, hogy blogolj, hogy olyan szövegeket írj, amit a látogatóid és a keresőmotorok is szeretnek, kell találni vendégoldalakat, ahol megjelenhetsz, jelen kell lenned a közösségi médiában, küldeni kell hírleveleket, automatikus e-maileket, elemezni kell a weboldala teljesítményét, szóval igen sokrétű feladat vár rád.

A Tanfolyam.hu online marketinges képzésein mindezt el tudod sajátítani, és bár nem fogod tudni mindig az összes részfeladatot magad elvégezni, hiszen ahogy nő a vállalkozásod, úgy lesznek majd erre külön emberek, mégis fontos, hogy az alapokkal tisztában légy, így senki sem fog tudni megvezetni téged.

Tanulunk egy életen át

Ha vállalkozásra adtad a fejed, akkor biztosan nagyon jó vagy abban, hogy alkalmazkodj a változásokhoz, hogy ne jelentsen különösebben nagy kihívást az állandó fejlődés, és a folyamatos újdonságokkal való megbarátkozás.

Az olyan embereknek, mint amilyen te is vagy, nem is esik nehezére a tanulás, hiszen a tudásszomj genetikailag benned van, csupán a megfelelő helyen kell rá szomjoltót találni, az pedig most úgy tűnik, hogy sikerült is.


(x)


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!