mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Bauer András
Bauer András
Budapesti Corvinus Egyetem
egyetemi docens


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Ünnepeld a barátságot különleges ajándékokkal! (x)
2022-06-13 10:54 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A barátság különleges dolog, ünneplése mégsem megszokott, pedig igaz barátból nem sok akad az életben, így megbecsülésed, szereteted kimutatása jóleső érzéseket válthat ki a szeretett személyből.

Nők között gyakoribb dolog a barátság jeléül adott ajándék, az érzelmek kimutatása. A férfiak számára ez nehezebb terep, sokan tartózkodnak ezektől a megnyilvánulásoktól még akkor is, ha érzik az igaz barátság jelentőségét. Ajándékot adni sokféle alkalomra lehet, ragadd meg az egyiket, és lepd meg a legjobb barátodat valami különlegessel! Összegyűjtöttünk néhány nem szokványos ötletet, ezeket adjuk most közre.

Férfias ajándékok minden alkalomra

Születésnap, névnap, legénybúcsú vagy bármilyen más ünnep jó alkalom lehet legkedvesebb cimborád megajándékozására. Az ajándék férfiaknak a Bellionál komplett csomagokat jelent, amelyek válogatott különlegességeket rejtenek.

Ha felejthetetlen ajándékot szeretnél beszerezni, érdemes kilépni a szokványos ajándékok köréből, és vicces, praktikus vagy viccesen praktikus ötletekkel meglepni a legkedvesebb havert.

Vicces ajándékot olyan valakinek érdemes választani, akinek ismered az ízlését, szokásait, akinek van humorérzéke, így nem lőhetsz mellé, nem értheti félre a szándékodat. A barátoknak megvannak a maguk történetei, poénkodásai, szekálásai, amelyeket csak ők érthetnek, így az ezeknek megfelelő ajándékok abban az esetben is különlegesek lehetnek, ha mások nem látják benne sem a poént, sem a kuriózumot.

Hagyd a szokványos ajándékokat!

A sokadik ugyanolyan, hasznos ajándék a legkevésbé sem tud örömet okozni, ellenben egy személyre szabott apróság őszinte mosolyt és érzelmeket válthat ki.

A férfiak szeretik a praktikus ajándékokat, ha az passzol hozzájuk, például az up-to-date kütyüket, így ezekkel sem trafálhatsz mellé, főleg, ha ismered a hobbijait, érdeklődését, titkos vágyait.

A közös élmény is remek ötlet!

Nem csak tárgyiasult ajándékokkal fejezheted ki az odafigyelésedet, szeretetedet, nagyrabecsülésedet! Olykor jól jön egy közösen eltöltendő különleges alkalom, egy program, amely igazán hozzá illő, legyen az egy igényes bor-, pálinka- vagy whiskeykóstoló.

Maradandó élményt szerezhetsz egy nem akármilyen focimeccsre szóló jeggyel, amin csak a haverok vesznek részt, a család nem. Időnként jól esik egy kis lazulás, főként, ha már családos emberként háttérbe szorulnak a régen akár hetente ismétlődő, éjszakába nyúló baráti programok.

A férfiak általában odavannak a jó verdákért, így igazi meglepetés, pasis ajándék lehet egy élményvezetés. Ezt is összeköthetitek egy kimenős estével, így igazán teljes lesz az élmény.

A különleges alkalmak lehetőséget adnak arra is, hogy nosztalgiázzatok, megidézzétek fiatalabb korotok kedvenc helyeit, élményeit, tevékenységeit, újraéljétek a legszebb pillanatokat.

Az ajándékok mellé elmondhatod pár szóban azt is, mennyire nagyra becsülöd a barátságotokat, hogy milyen sokat jelent neked. Ne félj kimutatni az érzelmeidet, a férfiak is érző szívűek, mégha nem is szeretik mutogatni.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!