mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Király András
Király András László
The Cook Kft.
projekvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Hogyan legyen egyedi a névjegykártyád? (x)
2022-06-13 11:11 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az üzleti életben rendkívül fontos, hogy kitűnjünk a tömegből. Emiatt a névjegykártyánknak sem szabad általánosnak lennie.

Mai cikkünkben mutatunk pár tippet, hogy hogyan tudod te is feldobni a tiédet. Ha érdekel, és szeretnél profi névjegyet, akkor tarts velünk!

Különbözz te is a versenytársaidtól!

Hogyha nem mindennapi névjegyeket használsz, akkor sokkal nagyobb meggyőző erővel fogsz bírni. Ezáltal a környezetedben rád fog szegeződni a figyelem, így egyszerűbb lesz az üzletkötés folyamata. Ehhez rendkívül jól hozzá tud járulni az új, digitális névjegy.

Ezzel még inkább be tudod majd lopni magad az ügyfelek szívébe, hogy környezetbarát, modern technológiát alkalmazol. Szeretnél te is beszerezni egy ilyen új generációs névjegyet? Olvass utána a CardInMove-nál, hogy hogyan profitálhatsz belőle!

Rendkívül fontos az anyaghasználat, illetve a kialakítás. Ezenfelül ne feledkezzünk meg a színekről sem. Amennyiben a külső kinézet megnyerő, akkor a partnerek sokkal nagyobb figyelmet fordítanak majd a kártyán lévő tartalomra is. Emiatt ne vedd félvállról, hogy milyen kinézetet választasz a kártyádnak.

Nyugodtan légy bátor, és használj a megszokottól eltérő színvilágot! Esetleg a dombornyomott variációval is próbálkozhatsz, hiszen ez is egy plusz különlegességet ad névjegyednek.

A névjegykártyák fontossága

A névjegykártyák manapság már nem tudják olyan hosszú ideig betölteni a szerepüket, mint korábban. Régebben akár 10-20 évig is relevánsak voltak, ma már azonban ez az időintervallum igencsak lerövidült.

Ennek elsődleges oka a változó világ, hiszen az emberek sokkal sűrűbben váltanak munkahelyet, mint pár évtizeddel ezelőtt. Emiatt felértékelődik a változtathatóság, a könnyű szerkesztés lehetősége. Ezen a ponton is előnnyel rendelkeznek a digitális névjegyek.

Ezeken a névjegykártyákon ugyanis az adatainkat is digitális módon tudjuk szerkeszteni. Csupán egy okostelefon és a kártyához kapcsolódó applikáció szükséges hozzá. Ha ezek a feltételek rendelkezésünkre állnak, akkor pillanatok alatt módosítani tudjuk információinkat. Így az újdonsült partnereinknek ezen adatok már helyes fognak megjelenni. Mennyivel egyszerűbb, mint a nyomdába szaladni, nem igaz?

Mikor használjuk a névjegyünket?

A névjegykártyának elsősorban bemutatkozásnál van nagy jelentősége. Ugyanis ebben a helyzetben egy ízlésesen kialakított névjeggyel rendkívül jó első benyomást tudunk kelteni. Így már az üzletkötés menete is sokkal egyszerűbb lesz, ha pozitív a rólunk kialakult kép. Ezzel megtörhetjük az esetlegesen megfagyott hangulatot, és máris nyitottabban tudunk beszélgetni egymással.

Amennyiben megfelelő a névjegyünk, az kíváncsiságot is generálhat partnerünkben. Ez pedig további beszélgetéseket fog előidézni, amely egy kiváló üzleti kapcsolatnak lehet a kezdete. Ne várj tovább, tervezd meg te is a legprofibb névjegyedet! Legjobb opció, ha a digitális megoldást választod! Köss te is sikeres üzleteket a megfelelő névjegy használatának segítségével!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!