mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Illisz László
Dr. Illisz László
Heti Válasz
felelős szerkesztő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A kerti szettek páratlan szépsége (x)
2022-06-13 12:49 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A tavasz, a nyár egyet jelent a természetben, a friss levegőn való kintléttel.

Jó érzés végre kiszabadulni, és érezni a virágzó fák, majd később a megjelenő gyümölcsök illatát, illetve ilyenkor több időt tudunk együtt tölteni barátainkkal, családtagjainkkal, hiszen a szabadban fesztelenebbül, kötetlenebbül lehet társalogni.

Az elmúlt évek változásai

Pár éve jött divatba hazánkban is, hogy a teraszunkat, erkélyünket vagy az udvart a beltéri bútorzathoz hasonló megjelenéssel rendelkező bútorral váltsuk fel. Ugyanebben az időben bukkantak fel a rattan hatást utánzó, de minőségében időtállóbb műanyag kerti bútorok.

Mindezek kölcsönhatásaként nem volt kérdés, hogy magas minőséggel és esztétikummal rendelkező kerti szettek kerültek forgalomba. A Curver-Lifestyle webáruház műrattan kerti bútorainak választéka olyan mérhetetlenül bőséges, hogy ember legyen a talpán, aki tud választani ennyi gyönyörű és sokféle szett között.

Teljesen az erkélyedre vagy kertedre szabhatod!

A széles kínálatnak hála a fantáziádra, és a lakás, vagy kert adta lehetőségek adta keretekre van bízva, hogy milyen kerti bútor készlet kerül hozzád. Amilyen szettet megálmodsz, azt biztosan meg is találod.

Vannak két- vagy három személyes kanapék, kerti padok, étkezőasztalok, kerti fotelek, dohányzóasztalok, kerti székek. Mindezek önállóan, vagy kombinálva is elérhetők, többféle színben, tehát úgy variálod és olyan színben és mennyiségben, ahogy szeretnéd.

Műrattan kerti sarokgarnitúrák is elérhetők, ha éppen olyan az udvar alapterülete, hogy egy ilyen bútorelemet képzelsz el benne. Mindegyik szetthez biztosít párnákat is a webáruház, amelyek színben szintén passzolnak az éppen kiválasztott bútorhoz.

Prémium minőség

A kiváló minőségre a Curver neve a garancia, amely hosszútávú időtállóságot szavatol. A műrattan kerti bútorok ellenállnak az időjárás viszontagságainak, úgy mint a hidegnek, esőnek, fagynak, szélnek, de emellett a melegnek is, valamint az UV-sugárzásnak.

Ilyen tulajdonságok mellett az sem probléma, ha nincs tárolód, és télire nem tudod hova elhelyezni ezeket a bútorokat. Ugyanis nem lesz kint bajuk a hidegben. Másrészt még az is elképzelhető, hogy enyhébb téli napokon jól bebugyolálva egy pokrócban és csésze gőzölgő teával kimerészkedsz a szabadba.

A műrattan csak a nevében rattan, valójában egy erős műanyagból készül. Megjelenésében is hasonlít rá, de nem szálas kivitelezésű, így nem szálasodik idővel, mint az eredeti rattan bútorok. Vitathatatlan, hogy csakis előnyökkel rendelkezik.

Kezelésük is egyszerű, elegendő leporolni vagy vizes ronggyal időnként áttörölni. Otthonodba lapra szerelten érkeznek, viszont összeszerelésük rendkívül könnyű, így nem sokáig kell bajlódni vele.

A Curver-Lifestyle webáruházban további kerti kiegészítőket is választhatsz, ha például szükséged van még kerti tárolókra, padokra vagy esetleg egy kis sütögetéshez egyéb grillezési kiegészítőkre.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!