mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hernádi Gábor
Hernádi Gábor
HD marketing, Star Network
Ügyvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Tökéletes fegyver allergia esetén is (x)
2022-06-20 09:04 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Ahogy változik a minket körülvevő világ, úgy az emberiségre leselkedő betegségek is folyamatosan átalakulnak.

Szerencsés esetben egy-egy kórokozó veszít erejéből, vagy a körülmények változnak és így az általa okozott betegség veszít jelentőségéből.

Lehet viszont a folyamat fordított is, tehát korábban kevésbbé jelentősnek gondolt jelenségek felerősödhetnek és okozhatnak az életminőség szempontjából gondot, súlyosabb esetben betegséget is. Ez utóbbi kategóriába tartoznak a különféle allergiák, melyek manapság Magyarországon már a népesség legalább negyedét érintik, hol enyhébb, hol komolyabb formában. Persze az, hogy egy kórokozóra vagy allergénre hogy reagál a szervezet, az rendkívül mód szervezet függő lehet. Amit az egyik személy észre sem vesz, az másnak komoly gondot jelenthet.

Tiszta levegővel minden jobb!

A lakókörnyezetünk, munka- vagy tartózkodási helyünk tiszta, higiénikus levegőjének biztosításához kiváló segítség az OZONEGENERATOR.HU webáruházban forgalmazott AIR2FRESH légtisztító berendezések. Az általuk tisztított levegő áldásos hatását nemcsak az allergiások, hanem mindenki élvezni tudja.

Az allergia nem más, mint a szervezet túlzott reakciója egy amúgy ártalmatlannak hitt hatással szemben. Ezeket gerjesztheti például a mogyoró, pázsitfű, parlagfű, platán, nyír és még számos növény levegőben szálló apró pollenje.

Hétrétegű szűrés, hogy semminek se legyen esélye

A jó hír az, hogy a négy- vagy hétrétegű védelemmel ellátott AIR2FRESH készülékek rendkívüli módon képesek kiszűrni ezeket a polleneket az összetett szűrőrendszer és a rendkívüli funkciók segítségével, így jelentősen megkönnyítheti a kellemetlen pollenszezon átvészelését otthonunkban. A készülékek négyféle kivitelben is megvásárolható. A lényeges tulajdonság mindegyiknél közös: nagy teljesítménnyel, automata üzemmóddal, intelligens szenzorral és persze az ezüst- és rézionos eljárással kiegészített összetett szűrési eljárással teremt tiszta levegőt éjjel-nappal extra csendes működéssel.

Mindegyikben megtalálható az előszűrő, amely miatt a nagyobb porszemek már nem jutnak tovább. Ez az első réteg. A következő, a méhsejtes aktív szén szűrő felelős a kellemetlen szagok eltávolításáért, az illékony szerves vegyületek szűréséért. A kiemelkedő hatékonysággal bíró HEPA H13 szűrő feladata a levegőben található részecskék, allergének 99,97 százalékának kiszűrése egészen 0,3 mikron méretig. Mi történik az ezen méret alatti kórokozókkal? Itt lép közbe a speciális réz- és ezüstionos Antiviral eljárás.

A magasabb felszereltségű AIR2FRESH légszűrők rendelkeznek még hideg katalitikus szűrővel, amely az illékony szerves vegyületek semlegesítésért felelős. Ezen felül ezek a készülékek képesek az UV-C fény fertőtlenítő erejét is kihasználva még higiénikusabb levegőt teremteni. Ezeken túl még ionizáló funkció is elérhető, aminek segítségével a negatív töltésű ionok magukhoz vonzzák a levegőben található apró szennyeződéseket, port, pollent, így csökkentve a levegőben található részecskék számát.

Saját magát is képes beállítani

A légtisztító berendezések intelligens szenzorok segítségével folyamatosan képesek a helyiség levegőjének monitorozására, elemzik és bemérik a levegőben keringő apró részecskék mennyiségét. Ezen adatok alapján, az automatikus funkció segítségével a gép önmagát beállítva teszi tökéletesen tisztává a levegőt. Pl. ha több pollent érzékel, akkor a légtisztító automatikusan nagyobb sebességi fokozatra kapcsol.

A legtöbb funkcióval ellátott AIR2FRESH légtisztító, az Ultimate 55, még automatikus éjszakai funkcióval is rendelkezik. Miért fontos ez allergia esetén? Ha a készülékben lévő fényérzékelő szerint beesteledik, akkor a gép automatikusan extra csendes éjszakai funkcióra vált. Nem zavarja a nyugodt pihenést, alvás közben is folyamatosan szűrheti a levegőt a pollentől. Ha reggel kivilágosodik, akkor pedig újra magasabb fokozatra kapcsol. Elég bekapcsolni, és utána a sebességet a körülményekhez megfelelően állítja annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb teremtsen tiszta levegőt.

Az AIR2FRESH Antiviral légtisztítók kiváló szolgálatot tehetnek irodában, otthon, egészségügyi intézményekben, iskolákban, óvodákban, edzőteremben vagy éppen a vendéglátásban. Még több hasznos információ elérhető az OZONEGENERATOR.hu weboldalon.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!