mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Mezriczky László
Mezriczky László
Ispiro Consulting Kft.
ügyvezető, tulajdonos


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Te ettél már bugyit? (x)
2022-06-20 10:45 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Feltehetően nagyot nézne bármelyik 19. századi ember, ha ezt a kérdést hallaná.

Hiszen bár akkor már alapdarabbá vált a bugyi egy magára valamit adó nő ruhatárában, de eszükbe sem jutott semmi olyan, ami két évszázaddal később már nagyon divatos.

A bugyinak, mint ruhadarabnak nagyon érdekes történelme van, és ha visszatekintünk a korábbi időkre, meglepve konstatáljuk, hogy voltak idők, amikor az emberek nem is hordtak alsóneműt. Persze ezt csak azért nem tették, mert a rengeteg réteg ruha, alsószoknya nem tette szükségessé, hiszen amúgy is nehezen hozzáférhető lett a legféltettebb kincs.

Szerencsére a bugyi evolúciója mára olyan magasságokig jutott, amely igazán forró távlatokat nyújt minden felnőttnek.

Fehérneműk minden alkalomra

Amióta alapdarabbá vált a bugyi, egyre többféle változattal rukkolnak elő a gyártók, mind formáját, mind anyagát tekintve, így a Pajkos Pajtás bugyi kínálata is minden igényt kielégít. Hol vannak már azok az idők, amikor a bugyi csupán funkcionális darab volt, és semmilyen szerepet nem játszott a hálószobai életben?

Ezért aztán nem meglepő, ha minden alkalomnak megvan a saját bugyija, hiszen más fehérneműt veszel fel egy áltagos hétköznapon, mást, amikor alkalmi ruhát veszel fel, és megint mást, amikor a párod fejét óhajtod elcsavarni, így ha a fiókodban többféle tanga, brazil bugyi, vagy esetleg egy kis extrával édesített bugyi van, akkor nem érhet meglepetés.

Sőt, talán akkor sem, ha azt mondjuk, hogy ma már a férfiak körében pont annyira kezd népszerűvé válni a tanga, mint a nők körében, esetleg érdemes ezen a vonalon is elindulnotok!

Bugyi egy kis extrával, jöhet?

Ha azt hiszed, láttál már bugyifronton mindent, akkor is tudunk talán újat mutatni.

Emlékszel még a gyerekkorban nagy klasszikusnak számító ehető, cukorból készült karkötőre vagy nyakláncra? Tudtad, hogy ennek az istenien finom dolognak létezik felnőtt verziója is? Igen, igen, ehető tanga nőknek és férfiaknak.

Ha úgy tartja kedvetek, édesítsétek meg a hálószobai élményeket egy-egy ehető tangával, így nemcsak rendkívüli szexuális élményben lesz részetek, hanem még finomat is ehettek az élvezetek közepette.

Elég csábítóan hangzik, ugye? Gyerünk, ne is gondolkodj tovább, rendeld meg magatoknak az ehető bugyikat a Pajkos Pajtás kínálatából, és csapassatok egy jó kis privát bulit, ami tovább erősíti a köztetek lévő köteléket!

Pezsdítsd fel a szexuális életed!

Ha úgy érzed, kezd ellaposodni a szexuális életetek, akkor legfőbb ideje tenni ellene. Minden kapcsolat halála a hálószobában kezdődik. Ha kihűl az ágy, kihűl a szerelem, és az érintés elmaradásával egyre távolabb kerülnek egymástól a pár tagjai.

Természetesen meg lehet állítani, sőt, vissza is lehet fordítani ezt a folyamatot, de ahhoz mindenképpen energiát kell befektetni, például azzal, hogy választasz egy-egy szexi bugyit és ehető tangát magatoknak, és kezdődhet is az édes élet!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!