mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Gáll Zsolt
Insomnia Middle East WLL
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A mindenmentes fogalom a dohányzásban is létezik (x)
2022-06-20 11:31 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A dohányzás okozta függőség a hagyományos cigarettákban található nikotinnak és egyéb olyan vegyi anyagnak köszönhető, amivel a gyárak a dohányt átitatják, hogy fenntartsák ezt az állapotot.

A függőség két síkon valósul meg, az egyik fizikai tünetek formájában jelentkezik: pangás, köhögés, de a mentális függőség erőssége jelenti a nagyobb problémát: feszültség, ingerlékenység.

Utóbbi miatt olyan nehéz felhagyni a dohányzással, pláne egyik napról a másikra. Ebben a cikkben mutatunk egy kíméletesebb megoldást, hogyan tudsz felszámolni a függőséggel.

Káros összetevők minimalizálva

Egy átlagos dohányos közepesen erős, 4-5 mg nikotintartalmú cigarettát szív, abból is közel egy dobozzal naponta. Azok a fogyasztók, akik az ElfBarVape nikotinmentes cigi készülékek egyikét használják, szintén ilyen paraméterek mellett váltottak az Elf Bar használatára. Rövid időn belül észrevették, hogy nem igénylik olyan gyakran a "rágyújtást", mint amikor hagyományos dohányrudat szívtak, ezért tovább volt elegendő a megadott slukkmennyiség.

Nagy valószínűséggel ennek az az oka, hogy az Elf Bar likvidje két vagy maximum három alkotóelemből áll, tehát össze sem hasonlítható azzal a négyezer különböző, ártalmas anyaggal, amit egy rendes cigi elszívásakor a szervezetedbe juttatsz. Mivel a tevékenység (maga a dohányzás) nem szűnt meg, anélkül tud a rengeteg káros anyag kiürülni, hogy közben ideges lennél.

A likvid

A folyadék a lényege tulajdonképpen az elektromos cigarettáknak, ezt szívod el. Áll először is növényi glicerinből és propilén-glikolból. Ennek a két vegyületnek az aránya határozza meg, hogy mekkora füstfelhőt fogsz eregetni. A vape már így is használható lenne, de nem lenne igazán élvezetes, ezért tesznek hozzá különböző aromákat is. Mennyivel jobb egy finom gyümölcsös ízt érezned a szádban és magad körül, mint a kátrányos, nikotinos, büdös igazi füstöt, igaz? És ennyi. Nincs más hozzávaló, titkos adalékanyag vagy bármi. Természetesen csak abban az esetben, ha megbízható forrásból rendeled meg az Elf Bart, mert arra nincs garancia, hogy a hamisítványokba mi kerül.

Nikotinostól a mentesig

Ha most szeretnél váltani eldobható cigire, először találd meg a termékek között azt a nikotinszázalékot, ami a jelenlegi szokásaidnak megfelel. Hamarosan nálad is érezhető lesz, hogy kevesebb szippantásra lesz igényed, sőt, egy idő után erősnek is fogod érezni az addig használt vapét. Ez teljesen természetes folyamat, a legtöbb felhasználó ilyen és ehhez hasonló pozitív élményekről számol be. Vannak, akik már néhány nikotinos készülék használata után a nikotinmentes eszközökre térnek át, de van, akinél ez hosszabb folyamat. Ne siettesd magad, jó úton haladsz a leszokáshoz. Ha már eljutsz odáig, hogy a 0%-os készüléket veszed, lényegében leszoktál a dohányzásról, bármikor abba tudnád hagyni, amikor elhatározod magad.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!