mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Balogh Erika
Balogh Erika
Insomnia Reklámügynökség
stratégiai tervező


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Kényelmes luxushajók a felejthetetlen nyári pihenéshez (x)
2022-07-11 10:56 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A legendás olasz minőség tökéletes példája a Sessa Marine cég története és sikere, mely a mai napig csodálatos élményekkel ajándékozza meg a hajótulajdonosokat.

Lássuk, mit érdemes tudni ezekről a rendkívüli, stílusos és kényelmes hajókról!

A Sessa Marine filozófiája

A Sessa Marine története tökéletes példája az olasz vállalkozói kultúrának. A vállalkozói szellem és a technológiai megközelítés lehetővé tette a vállalat számára, hogy maradandót alkosson.

A dinamizmus és az innováció miatt elismert Sessa Marine olyan exkluzív hajókat tervez és valósít meg, amelyek ötvözik a dizájnt és a technológiát, a minőséget és a stílust. Mindezt anélkül teszik, hogy szem elől tévesztenék a végső célt: maximális élményt nyújtani a tulajdonosoknak.

Hazánkban a MultiYacht Group forgalmaz Sessa Marine yachtokat, akik örömmel segítenek a beszerzésben, hogy neked csak a vakációt kelljen tervezned!

Honnan indul a Sessa Marine története?

A Sessa Marine alapítása 1958-ra tehető, amikor is a vállalat népszerű volt a fenol- és poliésztergyanta előállítása miatt. Egy évtizeddel később a genovai bot kiállításon mutatkoztak be, és ez volt az első lépés a tengeri hajóipar történelmének bekerülésébe.

A korai 70-es évek a kishajók gyártásáról, valamint egy új hajógyár építéséről szóltak. 1973-ra a Sessa Marine vált az első olasz céggé, akik az új Piaggio sugárhajtóműveket szerelték be hajóikba, megépítve ezzel az első kis fedélzetű sugárhajtású modelleket.

1986 fordulópontnak számított, hiszen a cég Bergamo tartományban folytatta a hajógyártást a Fyberstamp felvásárlása miatt. Innentől kezdve indult be igazán az új hajósorozat gyártási folyamata, mely új utakat nyitott a vállalat piaci céljait és távlatait illetően. Nagyobb hajók, nagyobb volumenű marketingtevékenységbe való befektetés és termékfejlesztés lépett érvénybe.

2006-ban a Sessa Marine az Egyesült Államokban is megvetette a lábát, mégpedig Floridában nyitotta meg első fiókját. A sikert pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy 2009-ben már "Az év hajója" címmel büszkélkedhetett az KEY LARGO 36-os yachtjukkal.

Változatos modellek, minden igényt kielégítve

A Sessa Marine modelljei remek választásnak bizonyulnak, ha fontos szempont a kényelem és a tágas kialakítás. Akár 12 főt is kényelmesen vendégül láthatunk a Cruiser Line C3X-OB-os hajóján, mely közel 12 méteres hosszúságának köszönhetően valódi luxusélményt nyújt. 4+1 ágy, valamint két beépített kabin biztosít lehetőséget a gondtalan pihenésre.

Ha pedig egészen monumentális, minden kényelmi igényt kielégítő hajóra vágyunk, tökéletes választás lehet a Flybridge Line FLY54 verziója. Ez a több mint 21 méteres yacht akár 14 főt is szívesen visz fedélzetén, ezért nagyobb baráti társaság vagy több család is kényelmesen elfér rajta.

Bízd Sessa Marine hajód beszerzését és teljes körű ügyintézését a MultiYacht Group szakértelmére, hogy legyen időd megszervezni a tökéletes hajós nyaralást!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik őszi konferenciát várja a legjobban?

Internet Hungary

Brand Festival

Marketing Summit

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!