mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kis Gergely
Kis Gergely
eNET/ Budapesti Corvinus Egyetem
ügyvezető igazgató / tanársegéd


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Miért olyan jók a nedves-száraz porszívók? Lássuk! (x)
2022-07-11 12:23 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A nedves-száraz porszívók nem annyira elterjedtek, mint a hagyományos változatok.

Pedig számos lehetőséget tartogatnak, ha tudjuk mire lehet őket használni. Por, szennyeződés, törmelék, folyadék? Nem probléma!

Mivel több egy nedves-száraz porszívó?

A hagyományos típusokhoz képest egy nagyon komoly különbség van: megbirkózik olyan szennyeződésekkel is, amivel a hagyományos társai nem. Eszünkbe sem jutna például vizet vagy egyéb nedvességet felszívni egy hagyományos típussal. Ezzel viszont ez rutinfeladat. A HQBOLT.HU nedves-száraz porszívói megállják a helyüket otthoni, sőt, akár professzionális körülmények között is.

Számos előnyük van

Ezeket a gépeket extra hosszú élettartamra tervezték, extra nehéz körülmények közötti használat mellett is. Nagyon felhasználóbarát kialakításúak és erős turbinával vannak ellátva a maximális teljesítményért.

Minimális karbantartási igényük van. Nedves és száraz munkáknál is kiválóan alkalmazható tartós PET szűrőpatronnal vannak szerelve, mely akár még mosható is. Nagyon hasznosak azok a típusok, melyekben beépített félautomata szűrőtisztító rendszer is található. Ezzel gyorsan és nagyon könnyen szinte újjá tudjuk varázsolni a szűrőpatront. Fordított levegő impulzusok használatával éri el a szerkezet ezt az öntisztulást.

A hobbi és a profi barkácsolók is imádják

Egy ilyen kiváló nedves-száraz porszívó aranyat ér azoknál, akik imádnak barkácsolni. Akik fúrnak, faragnak, de szeretik maguk körül a rendet és a tisztaságot.

Számos olyan kézi szerszámgép van a piacon, melyhez hozzá lehet csatlakoztatni a porszívó csövét. Ezekhez bátran mehet egy ilyen gép. Ráadásul akár még a megszokottnál is halkabbak lehetünk velük, köszönhetően a szabályozható teljesítménynek. És hogy ne kelljen amiatt aggódnunk, hogy mikor fogja lecsapni a biztosítékot, még lágy indítási funkcióval is fel szokták szerelni őket.

És van még egy olyan kiegészítőjük ezeknek a porszívóknak (legalábbis egyes típusaiknak), mely nagyon hasznos. Ez pedig nem más, mint a beépített kéziszerszám csatlakozó. Nem kell azon agyalni, hogy elér-e odáig a szerszám vagy kell-e másik hosszabbító. Egyszerűen csak beledugjuk a mosóba a körfűrészt vagy pl. a csiszológépet, és már működik is.

Hamar visszahozza az árát

Ha már csak azt a kényelmet megnézzük, amivel egy kiváló nedves-száraz porszívó jár, máris megérte megvásárolni. Mint látható, számos területen bevethető, sok előnye van, és praktikus megoldásokkal van tele.

Ha ki tudjuk használni ezeket az előnyöket, akkor mindenképp érdemes beruháznunk egyre. Vásárlás előtt gondoljuk végig, hogy milyen esetekben használtuk volna már eddig is. Gondoljuk végig a fent említett funkciókat, hogy ki tudjuk-e használni őket. Ha igen, akkor nincs mire várni, rendelni kell egyet!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!