mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Berényi Konrád
Berényi Konrád
Onlinemarketing.hu Kft.
vezető tanácsadó


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Hogyan legyen újra magas a libidónk? (x)
2022-07-25 09:25 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Sok esetben előfordulhat velünk, hogy kisebb lesz a nemi vágyunk, mint ahogyan azt szeretnénk.

Ebbe azonban egyáltalán nem érdemes beleragadni, hiszen van rá mód, hogy megszabaduljunk tőle. Ha velünk tartasz ma, akkor segítünk ezekben a lépésekben!

A nemi vágy szerepe az életünkben

A nemi vágy mértéke fokozatosan tud csökkenni az életünkben. Nem nagyon számít a korunk, inkább más dolgok dominálnak ebben az esetben. Így mindig mélyebbre kell ásnunk a történetben, ha ilyen gonddal szembesülünk.

Statisztikákból olyan adatokra bukkanhatunk rá, hogy a férfiak 15%-ának, míg a nők 32%-ának nincs szüksége rendszeres nemi együttlétre. Ez az adat egy igen magas számnak mondható, így bőven van olyan réteg, akit érint ez a probléma. A megoldás sokrétű lehet, hiszen mindenkinél más és más dolog okozhatja a tüneteket. Ilyen lehet többek között a depresszió, vagy bármilyen jellegű párkapcsolati probléma. Ezek mind-mind oda vezethetnek, hogy egyre kevésbé kívánjuk a párunkat. De hogyan is előzhetjük ezt meg?

A DoktorTaurus étrendkiegészítő webshop kínálatában találhatsz tesztoszteron fokozó készítményeket, melyek segíthetnek áthidalni ezt a nemkívánatos eseményt. Az imént felsorolt tényezők alacsony tesztoszteronszintet tudnak kreálni, melytől pedig egyenes út vezet a nemi vágy hiányához.

Tippek a libidó visszaszerzéséhez

Amennyiben ilyen gondokkal szembesülsz, eleinte nem is kell túl nagy dolgokra gondolni, amelyek megoldást jelenthetnek. Első és legfontosabb az alvás, melyet nem szabad félvállról venni! Elengedhetetlen minimum napi 7-9 óra, mely nemcsak a nemi vágy visszaszerzéséhez, hanem általánosan az egészséges életvitelhez is rendkívül fontos.

Ilyenkor tud ugyanis regenerálódni a szervezetünk a mindennapi hajtás után, így egyáltalán nem szabad spórolni vele. Így mindenképpen neked is azt javasoljuk, hogy ne spórolj az alvással!

Szintén sokakat érint a stressz a hétköznapokban, így amennyire lehet, próbáld meg ezt is lecsökkenteni. Nyilván ez nagyon nehéz, hiszen számos kellemetlen szituációba kerülhetünk a munkahelyünkön, illetve az élet minden területén.

De ha megpróbálsz egy kicsit tudatosabb lenni minden tekintetben, akkor biztosan fogsz majd tudni javítani a helyzeten. Olyan szempontból is fontos ez, hogy további betegségeket is megelőzhetsz, ha megpróbálsz minél inkább stresszmentesen élni. Szóval ne vedd félvállról a stresszt sem!

Figyelj az egészségedre!

Nem elhanyagolható az egészséges étkezés sem. Ez az alapja mindennek, így a mindennapjaidat is nagymértékben meg tudja határozni. Így próbálj meg ebben is előretervezni, és úgy alakítani az életviteledet, hogy minél inkább tápanyagdús ételeket tudj a szervezetedbe juttatni.

Továbbá ugyanide tartozik a sport is. A rendszeres testmozgás része a kiegyensúlyozott hétköznapoknak, így próbáld meg minél inkább fitten tartani magad! Ekkor ugyanis fokozódik a vérkeringésed, ezáltal pedig sokkal több oxigén fog eljutni a sejtjeidhez. Hidd el, ha ezeket betartod, a nemi vágyad is sokkal erősebb lesz!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik őszi konferenciát várja a legjobban?

Internet Hungary

Brand Festival

Marketing Summit

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!