mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kosár Zoltán
Kosár Zoltán
Media Balance Kft.
értékesítési igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Érdekel a szépségipar? Szívesen dolgoznál benne? (x)
2022-08-11 09:50 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Úgy érzed, nincs a kezedben olyan ütőképes szakma, amivel gyakorlatilag bárhol és bármikor, országhatároktól és évszakoktól függetlenül bármikor elhelyezkedhetnél?

Ha így van, akkor nem csoda, hogy keresgélsz és feltérképezed, hogy milyen lehetőségek állnak a rendelkezésedre.

A világ ugyanis olyan ütemben változik, hogy bármennyire is nehéz ezt elfogadni, szinte már semmi biztos nincs benne. Persze nem áll szándékunkban elkeseríteni, hanem sokkal inkább arra próbálunk rávezetni, hogy jó, ha előre felkészülsz minden eshetőségre, amennyire csak tudsz.

Ha esetleg érdekel a szépségipar, akkor az Alfakapos.hu kombinált szépségipari képzése tökéletes megoldás lesz a számodra!

Sminkes, pillás vagy műkörmös?


Ezek közül vonz valamelyik? Felmerült bár benned a gondolat, hogy sminkesként, pillásként vagy műkörmösként dolgozz? Gondolj csak bele, milyen klassz munka mindegyik!

Szép szalonokban szerzel örömet a vendégeidnek azzal, hogy csodás sminkkel előcsalogatod az összes szépségüket, vagy csábos tekintetet varázsolsz nekik a gondosan felhelyezett műszempillákkal, vagy esetleg segítesz nekik, hogy kezünk és körmeik egyediek és ápoltak legyenek. Csupa mosoly, kreativitás, elégedett vendég, és persze egyre növekvő össze a bankszámládon.

Azért ez elég csábítóan hangzik, ugye? Biztosan te is elkezdted most törni a fejed, hogy melyiket válaszd. De mi van akkor, ha azt mondjuk, hogy nem kell döntened? Ha egyszerre elvégezheted mind a két képzést, és egyszerre válhatsz sminkessé és műszempillássá, valamint kézápolóvá és műkörömépítővé?

Sminkes, pillás és műkörmös!

Szerencsére az Alfakapos.hu egy kiváló megoldással állt elő azért, hogy a hallgatói minél jobban járjanak, így két képzést kombináltak, így lehetsz egy tanfolyam elvégzésével sminkes és pillás, valamint kézápoló és műkörömépítő is. Hogy mindez hogyan lehetséges?

Úgy, hogy ennek a két képzésnek vannak olyan moduljai, amelyek átfedik egymást, vagyis pont ugyanazt kell elsajátítani a képzés bizonyos részéig, és csak azután különül el a két témakör egymástól. De ha már megvan kettőnek az eleje, miért ne vihetnéd végig mindkettőt?

Persze nem lesz egyszerű menet, de mondd csak, nem éri meg? Egyszer csak ott lesz a kezedben négy szolgáltatás, aminek csak az egyikével is, ha ügyesen csinálod, rommá tudod keresni magad.

Felkészültél arra, hogy belemerülj a szépségiparba?

Mert ha elvégzed ezt a képzést, egyenes út vezet a szalonokba, a hotelekbe, a szépségfarmokba, ahol ha jól végzed a munkád, gyorsan híre megy, és tolongani fognak érted a vendégek.

Nincs ehhez most más teendőd, mint beiratkozni az Alfakapos.hu kombinált szépségipari képzésére, és online elsajátítani a szakma csínját-bínját! Készen állsz erre a kreatív, örömteli és szépséges kalandra?Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!