mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kádár Tamás
Kádár Tamás
Sziget Kft.
cégvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Karkötőkkel kifejezhetjük a személyiségünket? (x)
2022-08-15 09:13 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Nekünk, nőknek az egyik legkedveltebb módszerünk arra, hogy kifejezzük a személyiségünket, az ékszer viselése.

A karkötők, nyakláncok, fülbevalók tökéletesen alkalmasak arra, hogy megmutassuk vele a személyiségünk egy darabját, illetve az aktuális hangulatunkat.

Itt a nyár, elő a karkötőkkel!

A nyári időszak kiemelkedően alkalmas arra, hogy a legkülönbözőbb csecsebecséket aggassuk magunkra, hiszen ilyenkor nem takarják el a testünket a vastag pulóverek és a hatalmas kabátok. Egy-egy jól eltalált kiegészítő remekül fel tudja dobni az öltözékünket, és a napfényben megcsillanó fémek, kövek igazán szexi kisugárzást biztosítanak.

Gyakran felmerül bennünk a kérdés, hogy milyen színek, formák is illenek hozzánk? A Juta Óra-Ékszer karkötő kínálatában számtalan modellel találkozhatunk, a legkülönbözőbb megjelenésekkel, így biztosan megtaláljuk a számunkra legideálisabb modellt. A színek és formák tárháza szinte végtelen, a kedvelt ezüst színtől kezdve az aranyon át a rozéaranyig bármivel találkozhatunk. Ezenfelül a csillogós kövek sem maradhatnak el.

Figyeljünk a belső hangra

A gyártók sokszínű termékpalettájában gyakran elveszve érezzük magunkat. Figyeljünk ilyenkor a belső indíttatásunkra, melyek azok az ékszerek, amelyek megragadnak, magukhoz szólítanak. A Pandora 2022-ben megújult modelljei között nagy népszerűségnek örvendenek a fesztiválhangulatú darabok. Ezt a kollekciót a nem mindennapi formák és a feltűnő színek uralják, így főként azoknak akad meg a szemük rajta, akik az extravaganciát és a lazább öltözködési stílust képviselik.

A jól összeválogatott darabok természetesen abszolút ideálisak lehetnek az elegáns öltözethez is. Fontos azonban tudni, hogy az összeállítás keresettsége nem feltétlen ebben rejlik. A Pandora ezt az ékszercsaládot úgy alkotta meg, hogy a csatlakozók, láncszemek és medálok, függők segítségével teljesen új ékszereket alkothassunk meg, akár napról napra.

A minőség és a stílus kombinációja

Ejtsünk néhány szót a Pandora Me elemekről is, amelyek a márkától megszokott magas minőségben készülnek. Alapanyagukat tekintve a már jól megszokott 925 sterling ezüstből, illetve a 14 karátos rozéarany bevonattal készülnek. A kollekció szintén azok közé tartozik, ahol a különböző nyakláncok és karkötők szabadon bővíthetőek és variálhatóak a nyitható láncszemeknek és a külön megvásárolható kiegészítőknek köszönhetően. Az alakíthatóság miatt az ékszerek mindig a hangulatunkhoz illeszkedhetnek, és ha egy romantikusabb hangulatú reggelen kis szívecskéket akasztanánk a láncszemekre, semmi nem állhat az utunkba. A bővíthetőség a kollekció gyűrűire is érvényes, így ilyen és ehhez hasonló darabok biztosan nem fognak szembesétálni velünk az utcán. A Pandora elérte, hogy a termékei által lehetőség nyíljon a belső valónk, az igazi személyiségünk bemutatására az öltözékünkön keresztül.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!