mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Soós Gergely
Soós Gergely
neo
alapító-ügyvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Miért érdemes forrólevegős sütőt vásárolnod Neked is? (x)
2022-08-15 11:58 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A forrólevegős sütők egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Nagyon könnyen kezelhető gépek, amikben ráadásul nagyon egészséges módon lehet elkészíteni a hagyományosan egészségtelen ételeket is.

Éppen ezért a legtöbb háziasszony és szakács is szívesen látja a konyhájában ezt a gépet. De milyen szempontok miatt érdemes azt mondani, hogy Te is szeretnél egyet? Ennek járunk utána a következő bejegyzésben.

Egészséges életmód

Te is tervezed az életmódváltást, de kellene hozzá egy olyan eszköz, ami mellett gyerekjáték lesz a diétás ételek elkészítése? Válogass a Cosori kínálatából, és támogasd a legjobb air fryer receptek használatával az étrendedet.

Az egyik legmeggyőzőbb érv a fritőzök mellett az egészséges főzési lehetőség. A hagyományos sütőkhöz képest ezekben az eszközökben akár az eddig felhasznált zsír/olaj mennyiség akár 10%-a is elég lesz ahhoz, hogy ízletes és ropogós eredményt kaphass. ÉS mindezt ráadásul kétszer olyan gyorsan. Márpedig ki ne szeretne gyorsan egészséges és tápláló ételt készíteni?

Könnyű kezelhetőség

A forrólevegős sütők igazi modern eszközök. Látványos és stílusos kinézetük mellett kimondottan könnyen kezelhetőek, így nem kell attól tartanod, hogy a bonyolult utasítások miatt fogod majd elrontani, túlsütni, vagy éppen nyersen hagyni az ételeket. Az érintőkijelzős felületen csak ki kell választanod az előre programozott beállítások közül azt, amire éppen szükséged van. A kosárba helyezed az ételt, és elindítod a programot. Ennyire egyszerű az egész!

Az Air fryer és a biztonság

Nagyon fontos szem előtt tartani, hogy a barátságos megjelenés ellenére ezekben a gépekben is igen magas hőmérséklet van, esetenként magasabb, mint egy hagyományos sütőben, így fokozott óvatossággal kell kezelni a gépet és a hozzá tartozó eszközöket is. A kosár kioldása csak akkor történjen meg, mikor a kosár sima felületen van.

Fokozott figyelmet kell továbbá szentelni a szellőző nyílásoknak is. Egyrészt nem szabad őket eltakarni, hiszen a forró gőz ezeken keresztül tud csak eltávozni a gépből, és ha ennek nem engedünk szabad áramlást, az hosszú távon működésbeli problémákat is eredményezhet. De a forró gőz kiáramlása miatt érdemes távol maradni ettől a területtől, vigyázni, hogy se a kezünk, se az arcunk ne kerüljön a gőz útjába, ha szeretnénk elkerülni az égési sérüléseket.

Könnyű tisztán tarthatóság

A forrólevegős fritőzök kosarai, amikben a sütés lényegi része történik, tapadásmentes felületek, a bevonatnak köszönhetően nem ragadnak bele a sülő ételek, és ezáltal a tisztántartásuk is pofon egyszerűvé válik.

Szóval, ha azon aggódnál, hogy bonyolult lesz a sütő takarítása, vagy az elkészült ételek tálalása a kosárból, akkor nem szabad, hogy ez tartson vissza egy air fryer vásárlásától, mert az aggodalmad teljes mértékig alaptalan.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!