mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Bánki Tamás
DrLinkedin
Alapító, Tulajdonos, Linkedin tréner


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Ékszerdoboz - az ékszerek védelmezője (x)
2022-08-15 12:40 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Ékszerdoboz nélkül az ékszerek sérülékenyek. Ezért minden alkalommal, amikor ékszert vásárolsz, gondoskodj a megfelelő tárolóeszköz beszerzéséről is.

Hidd el, ezzel csak jól jársz, mert nemcsak megóvod az értékét, de ki is emeled vele a szépségét.

Az ékszernek jár az ékszerdoboz

Elhatároztad, hogy megteszed életed egyik legjelentősebb lépését: megkéred a barátnőd kezét. Nem vársz tovább egy perccel sem, a Marta Meisels Jewelry-nél megvásárolod az eljegyzési gyűrűt, megszervezed a nagy pillanatot és összekötöd vele az életed.

Mindez nagyon jól hangzik, meg is valósítható. Ott állsz szíved választottja előtt, és keresed nemcsak a szavakat, hanem azt az eljegyzési gyűrűt is, amit előtte a zsebedbe tettél. Igen ám, de melyikbe? Lázasan keresgéled, egyre nyugtalanabb vagy és bosszankodsz, amiért ennyire könnyelmű voltál. Igen, vásárolnod kellett volna egy ékszerdobozt is - akkor most nem kellene szégyenpírral az arcodon mentegetőznöd.

Milyenek voltak az ékszerdobozok régebben?

Ahogy az ékszereknek, úgy az ékszerdoboznak is történelme van. Az évszázadok során alakult ki az az igény, hogy a sokszor nagy értékkel rendelkező ékszereknek meglegyen a maguk helye. Ékszerdobozok sokaságát készítették el olyan kézműves iparművészeti alkotásokat létrehozva, amelyek egyik része még ma is fellelhető értéket képvisel.

Elsősorban a módosabb emberek engedhették meg maguknak ezeket a sokszor egészen nagy méretű dobozokat. Egyszerre több ékszer együttes tárolására is használták őket. Egyes darabokat olyan drágakövekkel díszítettek, amelyek gyakran hasonló vagy nagyobb értéket képviseltek, mint az ékszerek, amiket benne tároltak.

Milyenek az ékszerdobozok napjainkban?

Napjaink ékszerdobozainak a mérete függ attól, hogy mit szeretnél tárolni bennük. Például, ha egy eljegyzési gyűrűt akarsz biztonságban tudni, akkor a legcélszerűbb egy praktikus, kis méretű ékszerdobozban elhelyezni. Ez megóvja a gyűrűt a fizikai hatásoktól, miközben esztétikus megjelenésével hozzájárul annak a szépségéhez is.

Az ékszerdobozok sokfélesége garantálja, hogy te is ki tudd választani a legideálisabb darabot. Színben, formában, anyagban eltérőek, így a személyes igényeknek legmegfelelőbbet tudod megtalálni ahhoz az eljegyzési gyűrűhöz, amit választottál.

Talán éppen a nőies stílusú rózsaszín plüss gyűrűsdoboz fog megtetszeni, de lehet, hogy éppen egy modern, ezüstszürke műbőr doboz jöhet szóba. Bármelyiket is választod, mindenképpen elkerülheted a fent említett kínos esetet - a kétségbeesett keresgélést.

Válassz mahagóni ékszerdobozt, és tedd még feledhetetlenebbé a pillanatot!

Ha igazán nagy meglepetést szeretnél szerezni a kedvesednek, akkor szerezz be egy valódi mahagóni fából készült ékszerdobozt az eljegyzési gyűrűhöz. Igazi luxuskategória, egyedi, különleges, magán viseli a mahagóni fa összes előnyét. Ilyen előny az időtállóság, a stabilitás, a könnyű kezelhetőség, a szépség.

Válassz te is ékszerdobozt a megvásárolt eljegyzési gyűrű (vagy más ékszerek) mellé!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!