mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hauk Zoltán
Hauk Zoltán
HEROE
elnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Hogyan kezdj egészséges fogyókúrába? (x)
2022-09-23 09:58 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A nagy fogyási célok felállítása előtt van pár dolog, amit muszáj figyelembe venned, nehogy valamilyen hibába ess!

Ha a cél -5 vagy -20 kilogramm, akkor nincsen különbség, hiszen mindegyik esetben ugyanazokat a dolgokra kell ügyelni, hogy a testsúlycsökkenés tartós legyen. Ebben a cikkben eláruljuk, hogyan kezdj bele a fogyásba egészségesen.

Mi a fogyás valójában?

Az igazi fogyás tulajdonképpen azt jelenti, hogy a szervezetedben csökken a testzsír mennyisége. Ez tehát nem egyenlő azzal, hogy kevesebbet mutat a mérleg, hiszen sokszor ilyenkor izmot építesz, nemcsak a zsírt veszíted.

A VERTIM étrend-kiegészítő kapszulája segít abban, hogy ne feltétlenül kelljen lemondanod minden ételről. A készítmény ugyanis olyan anyagokat tartalmaz, amelyek hatásosak, és hosszú távú eredményt garantálnak.

A VERTIM segít szabályozni a bélműködést, normalizálja az emésztőrendszert, emellett a gyulladásos megbetegedésekben is segítséget nyújthat. A gyors fogyás azonban sosem éri meg, hiszen "jojózáshoz" vezethet, tehát felváltva fogysz és hízol, idővel pedig többet mutat a mérleg, mint az egész folyamat előtt.

Mennyi idő alatt érhető el a -10 kilogramm?

Az orvosok és a szakemberek elmondása szerint a fogyás megfelelő üteme a heti maximum mínusz egy kilogramm. Ezek alapján elmondható, hogy legalább három hónapra van szükséged ahhoz, hogy leadj -10 kilogrammot. Ez azonban egyénenként változhat, főként akkor, ha a szervezeted nem biztos, hogy úgy raktározza a szénhidrátot, és úgy köti meg a vizet, ahogy másoké.

Ha tehát elkezdesz fogyókúrázni, akkor a tested elkezdi felhasználni a tartalékokat, így a megkötött víz is távozik belőled. Ez bár testsúlycsökkenést fog eredményezni, azonban nem zsírból történik a nagyobbik része.

Érdemes megemlítenünk azt is, hogy a fogyás 70%-a az étkezésen múlik. Éppen ezért fontos, hogy ne éhezz folyton! Ebben a VERTIM készítménye sokat segíthet, ráadásul támogatja a megfelelő bélműködést, nem rakódnak le a salakanyagok annyira, így sokkal könnyebbé válik az emésztés.

Nem működik az sem, hogy állandóan sportolsz, de mellette minden este bevágsz egy pizzát vagy egy kalácsot. Ez nem tesz jót az emésztőrendszernek sem, és nem fog fogyást eredményezni.

Mit kell átgondolni, mielőtt fogyókúrába kezdesz?

Egy 10 kilós fogyáshoz alaposan át kell gondolnod, hogy mit és miért teszel! Meg kell tervezni, hogy mit és hogyan eszel meg napközben! Hol fogod beszerezni a hozzávalókat az ebédhez? Hogyan szakítasz időt az elkészítésre, és mit teszel, ha elhívnak vacsorázni? Mit nassolsz, ha esetleg délután rád tör az édességvágy? Nem árt megfontolni azt sem, hogy milyen mozgásformába kezdesz, hogy tartani tudd a súlyodat!

Ha ezeket a kérdéseket tisztázod magadban, akkor jóval könnyebbé válik majd a diéta, és sokkal tovább bírod majd tartani, hogy elérhesd az eredményt. Ne csupán fejben képzeld el, hogy mit és hogyan valósítasz meg, írd fel, hogy garantáltan tartani tudd magadat az álmaidhoz!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!