mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Király András
Király András László
The Cook Kft.
projekvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Melyek a flottalízingben elérhető szolgáltatások? (x)
2022-09-26 09:17 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Amennyiben Ön egy vállalkozást vezet, biztosan megfordult már a fejében, hogy előnyös lenne gépjárművet tartós bérlettel igénybe vennie.

Ha érdekli, hogy pontosan milyen szolgáltatások érhetők el ilyen konstrukcióban, akkor mindenféleképpen érdemes lesz velünk tartania!

Alapcsomag a hétköznapokra

Hogyha nem igényel extra szolgáltatásokat, akkor a legegyszerűbb csomagok is jó szolgálatot tesznek majd Önnek. Természetesen ezen összeállításban is benne lesznek azok a tényezők, amelyek miatt pénzügyileg megéri a flottalízinget választani.

A kényelmi szolgáltatásokból lesz itt kevesebb, azonban még így is nagyon megéri a lehetőség. Hiszen a járműhöz kapcsolódó adók minden esetben a lízing havidíjának részét képezi, így Önne nem kell majd ezek befizetésével külön foglalkoznia.

Kíváncsi rá, hogy hogyan állnak össze ezek a lehetőségek? Nézzen szét a Cartis Flottakezelő szolgáltatásai között, ahol minden kérdésére választ kaphat a témával kapcsolatban! Itt a "Bázis" csomagban benne lesz az autohelp szolgáltatás is, mely nagyon előnyös tud lenni, amikor szükség van rá.

Ez azt takarja, hogy bármi gond történne esetleg az autóval útközben, a cég munkatársai azonnal a segítségére sietnek. Így nem kell majd órákon át várnia szélsőséges körülmények között a megmentést.

Egy szinttel feljebb

Ha Önnek esetleg arra lenne szüksége, hogy az autóval kapcsolatos ügyintézés nehézségei közül is levegyenek némi terhet a válláról, akkor érdemes lesz a nagyobb csomagok közül válogatnia. Hiszen adott esetben itt elérhető a gumicsere lebonyolítása, illetve a szükséges mennyiségű gumiabroncs-garnitúra is.

Így Önnek tavasszal és ősszel nem kell külön időt szakítania ezen műveletek elintézésére, hanem a flottakezelő vállalat munkatársai elmennek Önhöz az autóért, majd a műveletek végeztével vissza is viszik azt.

Sőt, ha a legmagasabb csomagot választja, akkor ugyanez igaz lesz a kopó-forgó alkatrészek cseréjére is, illetve az ezzel kapcsolatos ügyintézésre. Ezenfelül a gumiabroncsok esetében itt már a tárolás menedzsmentje szintén a szolgáltatás részét képezi, így ez sem jelent majd terhet az elfoglalt vállalkozó számára.

Sőt, plusz kiadás sem lesz majd a kötelező szerviz, hiszen ezek összege be lesz építve majd a havidíjba. Ez pedig egy sokkal kiszámíthatóbb, tervezhetőbb kiadást eredményez.

Érvek a flottakezelés mellett

A bérleti díj teljes mértékben elszámolható költségként, emiatt pedig nettó értéken futhat a finanszírozás. Ennek köszönhetően az áfa összegét teljes mértékben meg tudja spórolni ami sok százezer forintos összeget jelenthet a cége bankszámláján. Ez mindig jól jön, de a nehezebb időszakokban még inkább örülünk neki.

Reméljük, hogy sikerült bemutatni Önnek a flottakezelésben rejlő lehetőségeket, és ezeket tudja majd kamatoztatni a vállalkozása üzemeltetésében is. Nem véletlenül alkalmazza nagyon sok cég ezt a finanszírozási konstrukciót, hiszen rengeteg pozitív lehetőséget rejt magában. Éppen emiatt minden vezetőnek érdemes lehet elgondolkodni a flottalízingen.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!