mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Pakots Zsolt
Pakots Zsolt
Advenio Zrt., HírTV Zrt., Lánchíd Rádió Kft.
vezérigazgató, gyártási igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Melyek a flottalízingben elérhető szolgáltatások? (x)
2022-09-26 09:17 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Amennyiben Ön egy vállalkozást vezet, biztosan megfordult már a fejében, hogy előnyös lenne gépjárművet tartós bérlettel igénybe vennie.

Ha érdekli, hogy pontosan milyen szolgáltatások érhetők el ilyen konstrukcióban, akkor mindenféleképpen érdemes lesz velünk tartania!

Alapcsomag a hétköznapokra

Hogyha nem igényel extra szolgáltatásokat, akkor a legegyszerűbb csomagok is jó szolgálatot tesznek majd Önnek. Természetesen ezen összeállításban is benne lesznek azok a tényezők, amelyek miatt pénzügyileg megéri a flottalízinget választani.

A kényelmi szolgáltatásokból lesz itt kevesebb, azonban még így is nagyon megéri a lehetőség. Hiszen a járműhöz kapcsolódó adók minden esetben a lízing havidíjának részét képezi, így Önne nem kell majd ezek befizetésével külön foglalkoznia.

Kíváncsi rá, hogy hogyan állnak össze ezek a lehetőségek? Nézzen szét a Cartis Flottakezelő szolgáltatásai között, ahol minden kérdésére választ kaphat a témával kapcsolatban! Itt a "Bázis" csomagban benne lesz az autohelp szolgáltatás is, mely nagyon előnyös tud lenni, amikor szükség van rá.

Ez azt takarja, hogy bármi gond történne esetleg az autóval útközben, a cég munkatársai azonnal a segítségére sietnek. Így nem kell majd órákon át várnia szélsőséges körülmények között a megmentést.

Egy szinttel feljebb

Ha Önnek esetleg arra lenne szüksége, hogy az autóval kapcsolatos ügyintézés nehézségei közül is levegyenek némi terhet a válláról, akkor érdemes lesz a nagyobb csomagok közül válogatnia. Hiszen adott esetben itt elérhető a gumicsere lebonyolítása, illetve a szükséges mennyiségű gumiabroncs-garnitúra is.

Így Önnek tavasszal és ősszel nem kell külön időt szakítania ezen műveletek elintézésére, hanem a flottakezelő vállalat munkatársai elmennek Önhöz az autóért, majd a műveletek végeztével vissza is viszik azt.

Sőt, ha a legmagasabb csomagot választja, akkor ugyanez igaz lesz a kopó-forgó alkatrészek cseréjére is, illetve az ezzel kapcsolatos ügyintézésre. Ezenfelül a gumiabroncsok esetében itt már a tárolás menedzsmentje szintén a szolgáltatás részét képezi, így ez sem jelent majd terhet az elfoglalt vállalkozó számára.

Sőt, plusz kiadás sem lesz majd a kötelező szerviz, hiszen ezek összege be lesz építve majd a havidíjba. Ez pedig egy sokkal kiszámíthatóbb, tervezhetőbb kiadást eredményez.

Érvek a flottakezelés mellett

A bérleti díj teljes mértékben elszámolható költségként, emiatt pedig nettó értéken futhat a finanszírozás. Ennek köszönhetően az áfa összegét teljes mértékben meg tudja spórolni ami sok százezer forintos összeget jelenthet a cége bankszámláján. Ez mindig jól jön, de a nehezebb időszakokban még inkább örülünk neki.

Reméljük, hogy sikerült bemutatni Önnek a flottakezelésben rejlő lehetőségeket, és ezeket tudja majd kamatoztatni a vállalkozása üzemeltetésében is. Nem véletlenül alkalmazza nagyon sok cég ezt a finanszírozási konstrukciót, hiszen rengeteg pozitív lehetőséget rejt magában. Éppen emiatt minden vezetőnek érdemes lehet elgondolkodni a flottalízingen.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!