mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kis Gergely
Kis Gergely
eNET/ Budapesti Corvinus Egyetem
ügyvezető igazgató / tanársegéd


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Magyarországra jön Kevin Davy White
2022-10-17 12:07 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az énekes október 20-án koncertezik Budapesten, és népszerűsíti az új Örvényesvölgy Fesztivált.

Magyarországra érkezik a héten Kevin Davy White. A Nagy-Britanniában 2022-ben az Év Énekesének és Dalszövegírójának választott előadó három napig marad a fővárosban: október 20-án koncertet ad a MOM Kultban, meglepetés fellépéssel készül Budapest egyik kultikus szórakozóhelyén, valamint népszerűsíti a jövő évi Örvényesvölgy Fesztivált, Magyarország legújabb zenei eseményét.

Kevin Davy White-ot az angol sajtó a gitárjátéka alapján Jimi Hendrix-hez hasonlította, kivételes hangjával soul, blues és populárisabb zenei világú dalokat ad elő. A budapesti közönség október 20-án a MOM Kult koncertjén ismerheti meg tehetségét. A zenész 2023-ban készül új lemez kiadására, az Egyesült Királyságban tömegek előtt lép fel többek közt a Simply Red, a Texas és a Westlife vendégeként.

"2022 nyarán már találkoztam a magyar közönséggel egy varázslatos, akusztikus estén Zalában. A budapesti koncertemre ezúttal a teljes zenekarommal érkezem. Szeretném zenémmel elvinni a fesztivál hírét mindenhova, mert egy egészen különleges kezdeményezésről van szó" - mondta el Kevin Davy White.

A brit énekes lesz az Örvényesvölgy Fesztivál egyik fellépője, az eseményt 2023. június 9-17. között tartják Zalacsányban. Magyarország legfrissebb nyári fesztiválján a zalai erdőszélen öt külföldi előadó, valamint hazai zenekarok lépnek színpadra

"Exkluzív, meghitt, és bevett szabályokat nem követő fesztivált szervezünk, amelynek hangulata illik a festői környezethez. Az otthonos érzést szolgálja a limitált jegyeladás, valamint a különleges zenei felhozatal is. Olyan vendégek lépnek fel jövőre Zalacsányban, akikkel nem találkozik a környezetünkben a közönség. Színpadunkon a korábbi években a többszörös Grammy díjas Al di Meola, vagy Mario Biondi is fellépett" - mondta Badacsonyi Tamás, az Örvényesvölgy Fesztivál ötletgazdája és szervezője.

Az esemény a 2023-as Veszprém-Balaton Európa Kulturális Fővárosa Program része.

(x)


További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!