mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Pikáns játékok kezdőknek (x)
2022-10-17 09:58 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Kezdőként vagy kevés tapasztalattal rendelkező hölgyként bizonyára számodra is gondot okoz az, hogy milyen játékszereket lenne érdemes kipróbálnod.

Az elején nem kell rögtön a legbonyolultabb, leginkább összetett eszközt előnyben részesítened, elég, ha valami egyszerűbbel kezded a mókát. Az alábbiakban a játékok között történő választásban igyekszünk segítséget nyújtani!

Ezek a legtutibb eszközök tapasztalatszerzésre

A Szexaruhaz.hu Szexshop vibrátorai között olyan termékekre bukkanhatsz, amelyek garantáltan elvarázsolnak majd. Nem mellesleg pedig az orgazmus elérésében is hathatós segítségedre lehetnek. Legyen szó akár egy vibrátorról, akár egy csiklóizgatóról vagy gésagolyóról, ezeket az eszközöket imádni fogod.

Masszírozó vibrátor

Kezdőként valószínűleg még nem állsz készen a behatolásra, és szívesebben vágnál bele az önkielégítésbe valami könnyebben használható eszközzel. Egy masszírozó vibrátor (más néven wand) külsőleg is használható. Ez az eszköz azért hatékony, mert alkalmas az erogén zónák ingerlésére. A melleken, a combon, a hason vagy bárhol máshol is használható. A lényeg, hogy lázba hozzon.

Egy masszírozó vibrátor nemcsak a nők, de a férfiak számára is rendkívül hasznos. Ők a gátat, a makkot vagy a heréket izgathatják vele. De ha szeretnéd, egy nehéz napot követően az ellazulásban is segíthet például akkor, ha a nyakadat vagy a válladat masszírozod vele.

Léghullámos csiklóizgató

A masszírozó vibrátorhoz hasonlóan a léghullámos izgató is külsőleg hat. Elég csupán a csikló fölé helyezned és beállítanod a neked tetsző fokozatot. Az eszköz a léghullámok segítségével repítenek majd el az orgazmusig, ráadásul rekordidő alatt.

A csikló, vagyis a klitorisz területe egyébként is kiemelt figyelmet érdemel, hiszen itt található a legtöbb ideg. Nem véletlen tehát, hogy sokan hüvelyi úton egyáltalán nem, csak a csiklón keresztül képesek eljutni az orgazmusig.

Vibrotojás vagy gésagolyó

A fenti két játékszerrel ellentétben a gésagolyót vagy vibrotojást bizony fel kell helyezni a hüvelybe, hiszen csak ott képes kifejteni a hatását. A gésagolyó nem vibrál, ugyanakkor több gyöngyből áll, amely alkalmas az örömszerzésre, az orgazmusképesség fokozására, sőt, még a medencefenék erősítésére is. Azaz, alkalmas a szülésre való felkészítésre és a regenerálódás elősegítésére, valamint az inkontinencia mérséklésére is.

A vibrotojás ugyancsak gömbölyű gyöngyöcskékből áll, ugyanakkor vibrációval is fokozza az élvezeteket. A vibrotojás különböző erősségű rezgésekre képes, amelynek mértéke az okoseszközök segítségével még irányítható is.

Az említett szexuális eszközök remek módszerek a tapasztalatszerzésre és tested alaposabb megismerésére. A legtöbb játékszert használhatod egyedül, önkielégítésre, de akár a pároddal közösen is izgathatjátok egymást és felfedezhetitek egymás testét ilyen úton is.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!