mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kerti Attila
Kerti Attila
Maximize
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Videó a tandemugrásról? Igen! (x)
2022-10-18 13:03 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Életünk fontos eseményeit, meghatározó pillanatait szeretjük megörökíteni, hiszen évekkel később szívesen tekintünk vissza a kellemes eseményekre.

A tandemugrás egy életre szóló élmény, amit teljesebbé tehetünk, ha videófelvételt is készítettünk az ugrás alatt.

Elképesztő élmény

Ha megrendeled a Tandemugrás - Millennium Tandem Team szolgáltatását, vagy akár egy tandemugrás kupont ajándékozol, ne hagyd ki annak a lehetőségét sem, hogy videófelvételt készítsenek rólad az ugrás során!

Bár 3500 méter magasban kiugrani egy repülőgépből, szabadeséssel zuhanni, majd ejtőernyővel földet érni önmagában is hihetetlen érzés, és olyan hatással van rád, hogy az élmény bevésődik az emlékezetedbe, a felvétel egy fontos emlék lehet a számodra. Arra is van lehetőség, hogy ajándékkupon készítésével valakit meglepj egy tandemugrással. Nézzük a részleteket!

Hogyan készül a felvétel?

A tandemugrás során lehetőség van egy kamerás felvétel készítésére. Ezt a szolgáltatást nem kell előre megrendelni, elég aznap, a helyszínen kérni, hiszen nem szükséges túl sok előkészület hozzá. Ilyenkor a tandemugró pilóta szemszögéből készül rólad a felvétel.

Ha nemcsak egy nézőpontból szeretnéd látni az ugrásodat, lehetőség van két kamerával készített felvételt kérni. Ebben az esetben nem csupán belső, hanem külső nézőpontból is látni fogod a tandemugrást. Ha ilyen felvételt kérsz, már nem elég a helyszínen jelezni, hanem előre meg kell rendelni ezt a szolgáltatást.

Ha minden szempontból tökéletes filmet szeretnél készíttetni, amin a csodálatos panoráma is eléd tárul, arra is van lehetőség. Ekkor a belső nézőpont mellett két külső szögből is veszik az ugrásodat teljes egészében. Ezt az igényt is előre kell jelezned, ugyanis egy külső légi operatőrt is bevonnak a felvétel készítésébe. A légi operatőr profizmusa garantálja, hogy valóban szép felvételek készülnek.

Jó ár-érték arány

A videófelvétel készíttetése nem jelent nagy kiadást számodra, ugyanis alig növeli meg az ugrás árát. A felvétel a földet érés után rövid idő alatt elkészül, és már az ugrás után visszanézheted, ha szeretnéd. Gyakran baráti társaságok, családtagok veszik igénybe a tandemugrás szolgáltatását, és ilyenkor a jó hangulat nemcsak ugrás közben garantált, hanem akkor is, amikor a nagyobb képernyős kijelzőn megnézik a felvételeket.

Ha pedig egy munkahelyi csapatépítőn készítenek felvételeket az ugrásról, a közösen átélt élmény és a vicces pillanatok oldják az esetleges feszültségeket, és a munkahelyi légkör barátivá változik.

A tandemugráson résztvevők visszajelzései alapján kiderült, hogy a videót később megnézve, kicsit újra átélték az ugrás okozta örömöt, izgalmat. Mivel a felvételt később bármikor megtekinthetjük, ez az extrém kaland valóban maradandó emlékké válhat a számunkra.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!