mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Illisz László
Dr. Illisz László
Heti Válasz
felelős szerkesztő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Műhelyfelszerelés profiknak és barkácsolóknak (x)
2022-10-31 09:04 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Mikor létre akarod hozni a saját jól felszerelt műhelyed, ahol hódolhatsz szerelési szenvedélyednek, akkor elég sok mindent érdemes átgondolnod, mielőtt belevágsz.

Az nem elég, hogy listázod, hogy milyen gépeket és berendezéseket akarsz ott látni.

Ha okosan megtervezed a műhely létesítésének minden egyes lépését, és alaposan körüljárod a lehetséges problémákat, akkor már nagyon sok minden megtettél a berendezéssel kapcsolatos bonyodalmak elkerülése érdekében.

Profiknak és hobbi barkácsolóknak is minőségi felszerelés

A Black Szerszám webáruház műhelyfelszerelések oldalán található termékek igazán imponálóan sok szakterületet el tudnak látni, minőségi és hosszú távon is kifizetődő, remek eszközökkel. Ráadásul nagyon alapos használati útmutatókat is mellékelnek ezekhez. Éppen ezért már az első használattól kezdve igazán egyszerű és könnyű ezeknek a műhelyfelszereléseknek a használata.

Előfordulhat, hogy a műhely adottságai nem minden eszköz - például egy állványos fúró - felállítását teszik lehetővé, de sok alapvető eszköz, mint például a menetvágók, asztali satuk, köszörűgépek, racsnis kézi csörlők, általában mindenhová, még a legapróbb műhelybe is beférnek.

Csukott szemmel is tudod, hol keresd

Nagyon lényeges persze, hogy okosan használd ki a rendelkezésre álló területet a saját, külön bejáratú birodalmadban, és ott mindig tarts is rendet. Enélkül a gondosan összeválogatott legprofibb eszközeidet pont akkor nem fogod majd megtalálni, amikor azokra a legnagyobb szükséged lenne.

Éppen ilyen fontos, hogy mindig mindent jól láss a műhelyedben, ezért a világításra külön gondot érdemes fordítanod. Ebben segítenek a megfelelő fényerővel bíró szerelőlámpák is, a jól elhelyezett fali és mennyezeti világítótestek mellett. Ha például autót szerelsz a műhelyedben, nagyon fontos, hogy a legkisebb zugba is beletekinthess probléma nélkül. A mágneses fali tartók és a mágneses csavartartók rettentően elmés találmányok.

Segítségükkel pillanatok alatt rendet vághatsz, és sokkal könnyebben meg is találod majd a nélkülözhetetlen eszközeid. Csak mindig ugyanoda tedd vissza őket, és egy idő után már csukott szemmel is rájuk fogsz találni.

Két legyet egy csapásra!

Ha nemcsak a műhelyedben, de a kertben is aktívan dolgozol, és kiveszed a részed annak műveléséből, akkor bizony előfordulhat, hogy javítanod kell egyes kerti szerszámokat. Ilyenkor nagy szolgálatot tehet egy elektromos láncélező berendezés. Ez a gép amilyen kicsi, olyan nagyon hasznos. Segítségével rengeteg, korábban kidobott láncot tudsz majd könnyedén ismét borotvaélessé tenni. Nagyon sok pénz marad majd így a zsebedben, és nem kell várakozni, míg lesz majd időd elmenni egy-egy új láncért a szakkereskedésbe.

Az okosan megválasztott műhelyfelszerelésekkel öröm dolgozni, segítségükkel kellemes és hasznos időt töltesz majd a műhelyben. Beszerzésükből mindenki csak profitálhat.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!