mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kis Gergely
Kis Gergely
eNET/ Budapesti Corvinus Egyetem
ügyvezető igazgató / tanársegéd


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Idén is lesz Budapest Essentials fesztivál
2022-11-07 10:47 [MTI + Mediainfo.hu]

A szervezők közleménye szerint a Budapest Essentials egyedisége abban rejlik, hogy a főváros izgalmas épített tereibe sűríti az aktuális nemzetközi és hazai zenei élet izgalmas "ízvilágát".

Ebben az évben is megrendezik a Budapest Essentials fesztivált, amelyen november 17. és 19. között olyan előadók lépnek fel a főváros különleges helyszínein, mint Beardyman, Saro, Yubik, Greg Wilson és Youngr, aki először mutatkozik be Magyarországon.

Az idei fesztiválnak négy helyszín ad otthont: az ELTE lágymányosi kampuszán található Gömb Aula, a tavasszal megnyílt Néprajzi Múzeum, a történelmi zsidónegyedben található, art deco stílusú Tesla Loft, valamint a Városliget egyik legrégebbi épülete, a korábban Olof Palme Házként ismert Millennium Háza.

Magyarországon először a fesztiválon mutatkozik be Youngr, aki Out Of My System című 2016-os debütáló kislemeze óta több mint 100 milliós globális streaming-forgalmat bonyolított le, és több mint 150 koncertet adott 40 országban világszerte.

A fesztiválon fellép Beardyman, a világ egyik legjobb beatboxosa, multiinstrumentalista, aki több mint egy évtizede járja a világot, valamint Sarot, a Beatbox Loopstation 2018-as világbajnoka, aki a beatboxot, az elektrót és a különféle torzításokat keverve könnyedén szörfözik a műfajok között.

Budapestre jön Greg Wilson, az Egyesült Királyság dance szcénájának egyik legfontosabb alakja, akit a "mixelés úttörőjeként" tartanak számon, valamint Yubik, akinek legújabb zenéje nagy sikert aratott az afterlife kiadójánál és rendszeresen hallhatók a produceri munkái a be massive bulikon.

A Budapest Essentials fesztiválon a hazai vonalat mások mellett a Random Trip, Ohnody, ReFunk, Andrew J., O'Neal, Myra Monoka, Robert Makai & Dubecticut, Metha, a Secret Factory és Chriss Ronson képviseli.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!