mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Magyar Judith
Magyar Judith
SAP AG
kommunikációs igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Saját finn szauna? Igen! (x)
2022-11-14 10:43 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A rendszeres szaunázásnak számtalan jótékony hatását ismerjük már régóta. Miért ne élvezhetné ezt otthonában, akár minden egyes nap?

A finn szauna rendszeres használata sok-sok kedvező élettani hatással rendelkezik. Tegye otthonát olyan hellyé, ami minden egyes elemével hozzájárulhat ahhoz, hogy igazán egészséges életmódot folytasson!

Számos előnye van annak, ha otthon szaunázunk

Amennyiben egy saját finn szauna kialakítása mellett dönt, akkor megteremti annak lehetőségét, hogy különleges módon kapcsolódhasson ki, akár a hét minden egyes napján. A szauna egy olyan hely, ahol a stresszes hétköznapok fáradalmait kipihenheti, és lazításra ad lehetőséget, akár egyedül szeretné tölteni az idejét, vagy akár a barátokkal és a családdal.

Az e-kert.hu finn szaunaházak kínálatában számos olyan előregyártott termék kapható, amely segítségével kialakíthatja az önnek leginkább tetsző szaunát. A téli időszakban ennek azért is van nagy jelentősége, mert sokkal hozzájárulhat egészsége megőrzéséhez, illetve a gyógyulási folyamatok során is számos pozitívuma akad. Kiválóan hat a szervezet teljes belső működésére, miközben erősíti az immunrendszerünket.

Építsen olyan szaunát, amire mindig is vágyott!

Egy szauna kivitelezése ma már gyerekjáték, hiszen egy új vagy egy régi épületbe is egyszerűen elhelyezhető. Érdemes alaposan átgondolni, hogy milyen igényeket támasztunk az otthoni wellness lehetőségekkel szemben, és ez alapján megtervezni azt, hogy hova fogjuk elhelyezni.

Különösebb akadálya nincs a hely kiválasztásának, hiszen a padlástól a pincéig szinte bárhova elhelyezhetjük azt. Amennyiben előregyártott elemekből készült házat választ, sokkal egyszerűbbé teszi az életét. A kivitelezés ezekkel a termékekkel gyors és egyszerű, hiszen nem kell azzal bajlódni, hogy milyen alapanyagokat válogassunk össze az elkészítéséhez. Hanem így biztosított, hogy a legmegfelelőbb anyagokból és a legkiválóbb alkatrészekből építheti meg saját szaunáját.

Élvezze a szaunázás minden pozitív hatását!

A szaunázás kiváló alkalom lehet a magányosan végzett relaxációra, vagy akár arra is, hogy társas módon kapcsolódjon ki. Éppen ezért ne csak úgy tekintsen erre, mint egyfajta egészségügyi tevékenységre, hanem mint egy olyan eszközre, amely hozzájárul a lelki egyensúly megteremtéséhez és annak fenntartásához!

A szaunázás egy kifejezetten természetes módja annak, hogy megszabaduljunk a különböző méreganyagoktól és a stressztől. A forró levegő és a magas páratartalom serkenti, illetve javítja a vérkeringést, ezenkívül pedig számos egyéb pozitív hatást is megfigyelhetünk magunkon.

A vírusos megbetegedések időszakában erősíthetjük általa az immunrendszerünket, aminek köszönhetően ellenállóbbak leszünk, és nehezebben dönt le minket a lábunkról bármilyen megbetegedés.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!