mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Berkes Péter
Dr. Berkes Péter
Ambitious Group
Stratégiai igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Bőrfeszesítés kollagénnel (x)
2022-12-09 11:04 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Azok, akik a "fájdalom nélkül nincs siker" filozófia szerint élnek, nyilvánvalóan még nem hallották Dr. Erich Schulte nevét, aki a felfedezése által forradalmasította a szépségipart.

Kifejlesztette ugyanis az egyetlen olyan eljárást a világon, melynek segítségével a kollagént manuálisan a bőr legmélyebb rétegeibe is el lehet juttatni. Méghozzá úgy, hogy ezt a kiemelt jelentőséggel bíró szerkezeti fehérjét három részre szedte, és ezeket liposzóma kapszulákba csomagolva csempészte a bőrbe. Így a kollagénszálaknak lehetőségük van újra összeállni és teljes valójukban funkcionálni.

Ennek a felfedezésnek köszönhetően jöttek a létre a QMS Medicosmetics Hungary kollagénjei, amelyek kiemelt hatékonysággal feszesítik a megereszkedett, öregedő bőrt.

A kollagén szerepe a bőrben

Gondolj a kollagénre úgy, mint egy tartószerkezetre, amely a bőr formáját, feszességét és rugalmasságát adja. A két másik fehérjével, az elasztinnal és a keratinnal kiegészülve pedig kiváló munkát végez a bőr folyamatos megújulásában.

A bőr ilyenkor sejtről sejtre és rétegről rétegre regenerálja magát, ami által megújítja a kollagéntartalékait is. Sajnos azonban sokszor a környezeti ártalmak és az életkorral összefüggő változások megnehezítik számára a friss kollagén optimális szintjének fenntartását.

Kollagéntartalékok kimerülése

A kollagéntermelés általában 25 éves kor környékén kezd lelassulni, melynek hatásai a 40-es években válnak feltűnőbbé az arc és a szem környékén megjelenő finom vonalak és kisebb ráncok formájában. Aztán jön a menopauza, amelynek első 5 évében a kollagéntartalékok 30%-át veszítjük el.

Stimuláld a kollagén termelését!

Szerencsére a kollagénvesztés az öregedés azon ritka aspektusai közé tartozik, amelybe nem kell feltétlenül beletörődni. Használd ehelyett a QMS Medicosmetics Hungary kollagénjeit, amelyek molekuláris felépítése nagyban hasonlít a szervezetben fellelhető kollagénhez, és az egyedi technológiának köszönhetően garantáltan hatékonyan felszívódnak majd.

De ezekben a készítményekben nem csupán kollagén, hanem különböző hialuronsav molekulák is megtalálhatók, amelyek mind más-más funkciót látnak el. A nagy molekulatömegű hialuronsav a bőr felszínén tölti fel a finom vonalakat és ráncokat, míg az alacsony molekulatömegű a mélyebb rétegekbe behatolva hidratál, és helyreállítja a bőr szerkezetét.

Hatékonyságukat klinikai tesztek is igazolják

Igazán sokatmondó annak a klinikai tesztnek az eredménye, amely során 40 év feletti egészséges alanyokon vizsgálták a Collagen System 3-Step Routine Set-nek a hatékonyságát.

12 hetes intenzív használat után a résztvevők látható javulásról számoltak be az összes vizsgált területen. A ráncaik feltűnően csökkentek, a bőrük feszessége, rugalmassága és hidratáltsága pedig nagy mértékben növekedett. Az utóbbinál a résztvevők közel 270%-os javulást tapasztaltak.

A bőröd öregedésének megállítására ugyan nem létezik tartós megoldás, de a QMS kollagének a bőrápolási rutinodba történő beépítése visszafordíthatja, és lelassíthatja a folyamatot.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!