mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kántor Kata
Kántor Kata
GfK Hungária Kft.
média szektormenedzser


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Szép Kárácsony a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálattól
2022-12-09 13:52 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat idén karácsonykor is ünnepi programokkal, ajándékokkal lep meg összesen 1300 magyarországi és határon túli, nehéz anyagi körülmények között élő gyereket.


 
  • "Mindenki Karácsonya" a Westendben, 300 gyerek részére (2022. december 12., 13:00-15:00)


A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és támogató partnerei, valamint a házigazda Westend 300 hátrányos helyzetű gyereket hív meg budapesti általános iskolákból, gyermekintézményekből a "Mindenki Karácsonya" elnevezésű rendezvényre, december 12-én, a Cinema City Westend mozitermébe.

A programot a Gyermekmentő Szolgálat már 31. éve rendezi meg, ebből több mint két évtizede a Westend ad otthont a gyerekkarácsonynak. Az is hagyomány, hogy a Budapesti Operettszínház művészei is fellépnek, műsorukkal elbűvölve a gyerekeket. Idén Füredi Nikolett és Kékkovács Mara, a Budapesti Operettszínház színművészei, valamint Dezső Ágota, Vanderlik Boróka és Wéber Tamás, a Pesti Broadway Stúdió növendékei szórakoztatják a gyereksereget. A szervezők arcfestéssel, lufihajtogatással, aprósüteményekkel és édességgel is kedveskednek a kis vendégeknek.
 
  • Színházzal a beteg, rászoruló gyermekekért - A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat jótékonysági színházi előadása a Vígszínházban (2022. december 15., 19.00 óra)


Több évtizede immár, hogy a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat a karácsonyi időszakban jótékonysági színházi előadásra hívja vendégeit, ezek helyszíne pedig hagyományosan a Vígszínház. A teátrum egyik idei bemutatójára támogatói jegyek vásárolhatók. A bevételt a Gyermekmentő Szolgálat egészségügyi programjaira és egyéb közhasznú tevékenységére használja fel.

Az idei jótékonysági előadás William Shakespeare Szeget szeggel című dühös vígjátéka lesz, Nádasdy Ádám fordításában és Rudolf Péter rendezésében, december 15-én, csütörtök este 19 órától. Néhány név a szereposztásból: Kőszegi Ákos, Stohl András, Seress Zoltán, Fesztbaum Béla, Wunderlich József, Balázsovits Edit, Márkus Luca. A rendezés különlegessége, hogy a cirkusz világát idéző díszletbe emelték a történetet. "Az összes színész pedig szinte végig jelen lesz a színpadon, így valódi csoportszínházi élményt ad majd az előadás" - emeli ki Rudolf Péter rendező.

Az emelt díjas - 25 000 Ft-os - jegyek megvásárlásával a nézők a Gyermekmentő Szolgálat egészségügyi programját támogatják.
 
  • MKB Karácsonyi Gyermekgála Csajkovszkij "A diótörő" című mesebalettje az Operaházban

1000 nehéz anyagi körülmények között élő gyerek részére (2022. december 18., 11:00-14:00)

23. alkalommal rendezi meg a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat az MKB Karácsonyi Gyermekgálát, amelynek programja idén is Csajkovszkij Diótörője. A Gyermekmentő szervezésében a kezdetek óta közel 27 000 gyereket bűvölt el és nyújtott számukra maradandó élményt ez a varázslatos, karácsonyi hangulatot idéző darab.

A MKB Karácsonyi Gyermekgálának idén ismét az immár felújított Magyar Állami Operaház ad otthont, ahol az MKB Bank 1000 gyereket lát vendégül vidéki városokból, falvakból és a fővárosból. De jönnek a határon túlról, így Erdélyből és a Felvidékről is. Az előadással, az ünnepi uzsonnával és ajándékokkal szebbé, felejthetetlenné kívánjuk tenni a gyermekek számára az adventi várakozást.

Az MKB Bank és a Gyermekmentő Szolgálat egyik legkedvesebb karácsonyi ajándéka ez az előadás, hiszen Csajkovszkij karácsonyi balettje az ünnepi készülődés elengedhetetlen része. Az E.T.A. Hoffmann karácsonyi meséjéből született balett Marika és a Diótörő kalandjairól két felvonásból áll. A főbb szerepeket Felméry Lili, Harangozó Gyula-díjas táncos (Mária hercegnő), Taran Dumitru (Unokaöcs/Diótörő/Herceg), Melnyk Vladyslav (Drosselmeier) és Radziush Mikalai (Egérkirály/Egérkirály baba) táncolják.

A szervezők köszönetet mondanak támogatóiknak, akik felajánlásaikkal, ajándékaikkal emlékezetessé teszik a hátrányos helyzetű gyerekek karácsonyát. Köszönjük az OTP Banknak, a Westendnek, a Penny Marketnek, az MKB Banknak, a Coca-Colának, az Auchannak, a METRO Kereskedelmi Kft.-nek, a Smile Palacsintának, a Rege- Szatmári Konzervgyárnak, a T-Systemsnek, a Linónak és a Budapesti Operettszínháznak.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!