mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kaprinay Zoltán
Kaprinay Zoltán
Bónusz Brigád
alapító, vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Eleged van az otthonod falaiból? (x)
2022-12-15 10:50 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Másként lehetett értelmezni ezt a kérdést a pandémia idején, és máshogy most.

Akkor a bezártság vett ki sokat az emberekből, most azonban a szabadság ellenére is van, hogy néhány embert idegesítik a lakásuk vagy házuk falai. Hogy miért is?

Leggyakrabban talán azért, mert lejárt az idejük, elavulttá, ósdivá váltak, vagy épp az ott lakó személyisége és ízlése alakult annyit, hogy a régi design már inkább frusztrációval tölti el. Ilyenkor jön el az ideje egy kis ráncfelvarrásnak!

Egy új tapéta esetleg?

Ha már undorral nézel a régi falakra, akkor nézd végig a Wallmaxx Tapéta Webáruház Rasch TIMEOUT kollekcióját, amely arra ösztönöz, hogy tapétacserével oldd fel a feszültséget az otthonodban.

Szerencsére ebben a kollekcióban mindent találsz, csak egyhangú, stílustalan tapétát nem, így csak azt kell eldöntened, hogy a természet lenyomatait viszed-e be az otthonodba tapéta formájában, vagy a növényi formák helyett inkább a kifinomult grafikákat tudod elképzelni a faladon? Elegáns vagy természetes, vidám vagy komorabb hangulatot szeretnél teremteni? Esetleg a geometriai formák felé indulnál? Akár a vastagabb csíkok, akár a finomabb vonalak mellett teszed le a voksod, garantáltan vonzani fogja a falad a tekinteteket.

Ha ezekre felelsz, akkor már csak azt kell eldöntened, hogy mindegyik falat megbolygatod-e, és ha igen, mindegyik egyforma lesz, vagy esetleg különbözők mellett döntesz? Bármi belefér, amit az ízlésed megenged, a TIMEOUT kollekció a segítségedre lesz, annyi bizonyos.

Nem is kell hozzá szakember!

Sokan visszariadnak a tapétázástól, mert szakembert nem engedhetnek meg maguknak, vagy nem találnak, vagy egyszerűen csak nem bíznak meg senkiben, saját maguk pedig ódzkodnak attól, hogy maguk tegyék fel a tapétát.

Pedig ha csak egy kicsit is utánaolvasol, akkor rá fogsz jönni, hogy ez igazából nem rakétatudomány, mindösszesen pontosan kell hozzá számolni, hogy biztosan a megfelelő mennyiséget vedd meg, se sokkal többet, kevesebbet pedig végképp ne.

Ezután szükséges még némi türelem is, hiszen ki kell sakkozni azt is, hogyan fognak a minták jól kijönni, ha olyan tapétát választottál, ahol a minta folytonosságának van jelentősége.

Ha ezeket figyelembe veszed, akkor könnyedén meg fogod tudni oldani a feladatot, és a szakemberen megspórolt pénzt tudod még további tapétákra költeni, csak immáron másik szobákban!

Teremts új hangulatot otthonodban!

El sem hiszed, hogy akár csak egyetlen fal átalakítása mennyire más hangulatot fog eredményezni az otthonodban, arról nem is beszélve, hogy mivel evés közben jön meg az étvágy, simán lehet, hogy további falakra is új köntöst húzol.

Ha így döntesz, megannyi különleges tapéta vár rád, sőt ha egy kollekcióból válogatod össze a tapétákat, akkor még az összhatással sem fogsz tudni mellélőni.

Ne hagyd, hogy a régi, megunt falak határozzák meg a napjaid, irány a Wallmaxx Tapéta Webáruház katalógusa!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!