mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
dr. Bíró Péter
dr. Bíró Péter
Marketing tanácsadó, oktató, igazságügyi szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Különleges technológiákkal készülnek a vízálló férfi bakancsok (x)
2022-12-21 09:49 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Már nemcsak túrázáshoz, hegymászáshoz és munkavédelmi lábbeliként viselhetnek a férfiak bakancsot, mivel divatos, egyben funkcionális modellek széles kínálata létezik a piacon.

Ezek legtöbbje hétköznap is kényelmes és népszerű viselet lehet.

Egy magas minőségű, megbízható bakancs fokozott igénybevétel mellett is egész napos kényelmet biztosít a hidegebb évszakokban. Ez a darab mindenkinek jól áll, melegen tart és maximális komfortérzetet garantál. A VIBA cipő webáruház férfi bakancsai minden igényt kielégítenek.

A csapadékosabb őszi-téli időszakban fontos a nedvesség elleni védelem is, ennek biztosítása érdekében számos típus vízálló kivitelben kapható. A vízhatlanság tartóssága és újraaktiválása érdekében használhatunk impregnáló sprayt.

A vízhatlanságot biztosító technológiákról

A gyártók egyedi technológiákat alkalmaznak az általuk forgalmazott lábbelik vízállóságának kialakításában. Ezek a cipők így alkalmasak a nyirkos, hideg és csapadékos időben is a városi közlekedés mellett akár túrázásra, kirándulásra is.

Nagyfokú szabadságot jelentenek ezek a megoldások az igényes férfiak számára, hiszen nem kell tartaniuk attól, hogy akár csak nyomokban is víz kerül a bakancsukba. Szélsőséges időjárási viszonyok között is megőrzik funkciójukat az innovációknak köszönhetően.

A vízhatlanság tartós jelenlétéhez érdemes impregnáló készítményeket is alkalmazni: sprayt, viaszt vagy olajat. A termékhez tartozó utasítás szerint érdemes kiválasztani ezek közül a megfelelőt.

Miért kell impregnálni a vízálló bakancsot?

Joggal merül fel bennünk a kérdés, hiszen vásárláskor azt az ígéretet kaptuk, hogy a bakancs ellenáll a nedvességnek. Ám jó, ha tudjuk, hogy a vízlepergető réteg egy idő után lekopik a környezeti hatások következményeként.

Mindegy, milyen a cipő anyaga, mindegyiket érdemes időnként impregnálni, de a bőr cipőknél különösen fontos a gondoskodás, mivel enélkül a bőr kiszárad, és megreped. Általában rendszeres használat mellett elegendő évente kétszer megismételni a kezelést.

Lényeges, hogy csak tökéletesen megtisztított és megszárított felületet kezeljünk, és két rétegben, egyenletesen vigyük fel az anyagot.

A férfi bakancsban valóban izzadnak a lábak?

Mivel a talpon sok verejtékmirigy található, teljesen természetes, hogy erőteljesebb az izzadás mértéke ezen a területen. A cipő vagy a kivehető talpbetét rendszeres átszellőztetésével megelőzhetjük a lábszag kialakulását. A szagsemlegesítő betétek és a légáteresztő zoknik is hatékony segítség lehetnek.

Azonban a legújabb, színvonalas bakancsok légáteresztőek, jól szellőzik bennük a láb, tehát az izzadás sem okozhat problémát. A légáteresztő alkotórészek elősegítik a nedvesség kivezetését, ezáltal működik ez a funkció.

A lábizzadás rendkívül kényelmetlen lehet, főleg, ha baktériumok is megtelepedtek a bőrön, mert akkor együtt jár kellemetlen szagokkal is. Ezért különösen fontos lábunk ápolása, lábbelink szellőztetése, de a legjobb légáteresztő és egyben vízálló cipőket beszerezni.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!