mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Mire érdemes figyelni a laptoptáska kiválasztása során? (x)
2022-12-28 09:54 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A laptop ma már egy olyan tárgy, amelyre a legtöbb embernek szüksége van a munkavégzéshez, szórakozáshoz, tanuláshoz.

Ahhoz azonban, hogy kihasználjuk, hogy a PC-vel ellentétben ez egy mozgatható számítógép, be kell szereznünk hozzá egy hordozóeszközt.

A laptoptáskákból ma már többféle is kapható: kézitáskákat, tokokat és hátizsákokat is találunk az Ajándéktárgyközpont táskái között, ahol újrahasznosított anyagból készült termékek is felfedezhetők.

Kinek javasolt a laptoptáska használata?

A laptop használata széles körben elterjedt. Mivel ez a hordozható számítógép sokkal kevesebbet foglal, mint egy asztali gép, nagyon jól ki lehet használni több funkcióját is. A laptop is alkalmas ugyanis munkavégzésre, játékra, tanulásra, ugyanakkor nagy előnye, hogy nem vagyunk közben helyhez kötve.

Laptopot nemcsak azok a dolgozók használnak, akik adminisztratív munkát végeznek, sok cégvezető, vállalkozó is laptoppal a keze ügyében járkál, hiszen sok olyan feladat kerülhet elő, amelyet az okostelefonok kisebb kijelzőjével nehezebb megoldani.

Az online oktatás alatt sok szülő vásárolt gyermekének laptopot a tanuláshoz. Ha pedig vidékre utazik a család, akkor is jó szolgálatot tesz egy laptoptáska, amiben a gépet el lehet vinni a hétvégi házi feladat megírásához.

Vannak, akik sokat utaznak, számukra az unalmas buszutak, vonatutak során jelenthet segítséget egy hordozható laptop, amelyen lehet filmet nézni, játszani, csetelni.

Nem is gondolnánk, naponta hány ember viszi magával a laptopját otthonról a munkahelyére és vissza, vagy egyik városból a másikba, ha kirándul vagy tanul. Minden ilyen esetben érdemes beszerezni valamilyen laptoptáskát.

A laptoptáskák fajtái

Hogy kinek milyen táska lesz a jó, az sok mindentől függ: lehet szó kézitáskáról, mely ideális esetben vállra is akasztható, illetve hátizsákról.

Gondoljuk át, milyen alkalmakkor, milyen körülmények között visszük magunkkal a laptopot, és aszerint döntsünk! Ha például valaki biciklivel jár munkába egy forgalmas úton, akkor neki biztosan a laptophoz való hátizsák lesz a jó választás.

Míg egy egyetemistának, aki nagy pakkokkal közlekedik, bizonyára egy olyan hátizsák lesz az utazótáskája, amelyben sok dolog elfér, így neki a laptop szállításhoz vállra akasztható táska lesz az ideális.

Ha kocsival megyünk dolgozni, akkor is érdemes a laptopot valamilyen védett helyen tárolni, hogy ne sérüljön meg, de egy toktartó vagy egy irattartó méretű kézitáska is elég lehet a szállításhoz.

Méret és anyag: ez sem mindegy!

Ami alapján lehet még dönteni a laptoptáska vásárlás során: milyen színű, milyen anyagból készült. Természetesen a mérete sem mindegy, a rendelés előtt mindenképpen le kell mérni a laptop szélességét és hosszúságát, nem elég tudni a kijelző méretét!

Úgy válasszunk táskát, hogy abba az eszköz pontosan beleférjen, cipzározáskor ne karcolódjon meg a laptop borítása.

A táska anyagára is fordítsunk figyelmet, léteznek ma már vízálló laptoptáskák is, amelyeket biztonságosan használhatunk.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!