mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A kerti bútorokról röviden: segítünk választani (x)
2023-01-12 12:46 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A kültéri nappalinak nevezett helyiség ékességei kétségkívül a mutatós bútorok. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyet választunk odakintre.

Fontos szempont az anyag, a kényelem, valamint a méret és persze az ár is. Kezdőként nem biztos, hogy mindig tudjuk, merre induljunk el, így most egy kis segítséget adunk a választáshoz. Ebben a cikkben eláruljuk, hogy milyen kültéri berendezésekre lehet szükség a teraszon.

A nyári időtöltés helyszíne

A kert, és ezzel együtt a terasz a nyarak kedvenc helye, ahol az emberek szívesen pihennek, beszélgetnek, olvasnak, sütnek és főznek. A Kulteributorok.hu dohányzóasztalaival garanáltan hasznos és praktikus bútorokkal szerelhetjük fel a kinti teret. Mindig jól jön egy plusz pakoló, ahol kényelmesen elfér egy-egy pohár, tányér, egy csésze kávé, egy üveg bor, bármi, amit aztán odakint fogyasztunk el.

Egy ilyen helyhez mindig fontos funkcionális és stílusos kerti berendezéseket beszerezni, amiknek köszönhetően az egész család jól érzi majd magát. Először azonban tisztázni kell azt, hogy milyen nagyobb bútorokra van szükség odakint. A dohányzóasztal ugyanis nem lesz elég, ha a szabadidőnket valóban odakint akarjuk letölteni.

Egy jó kerti bútor tulajdonságai

Mindenekelőtt nézzük meg, hogy mekkora hely áll rendelkezésünkre! Kényelmesen elfér odakint egy kész kerti szett, ülőgarnitúrával, asztallal és székekkel? Esetleg csak egy kisebb tálaló fér el? Mérjük meg a teret, rajzoljuk le, hogy mit és hova akarunk majd tenni, így ugyanis jóval könnyebben hozunk majd döntéseket! Legalábbis amit a méretet illeti.

Az is fontos lehet, hogy milyen céllal szeretnénk odakint lenni. Ha csak olvasni és ejtőzni használnánk a teraszt, akkor a legjobb megoldás, ha ehhez keresünk kényelmes bútorokat. Amennyiben viszont szívesen fogadunk vendégeket, esetleg grillezünk odakint, akkor jobb választásnak bizonyul pár összecsukható szék, egy hatalmas asztal, esetleg egy mutatós kanapé. Utóbbin többen is kényelmesen elférnek majd, így senkinek sem kell ácsorognia, amíg készül a vacsora.

Mire érdemes még figyelni új kerti bútor választása esetén?

Amíg egy dohányzóasztal esetében elegendő megnézni, hogy milyen anyagból készült és hova tudjuk tenni, addig azért egy nagyobb típusnál ennél több szempontot kell figyelembe venni. Amennyiben tárolni szükséges a bútorokat a téli időszakban, akkor jó megoldás, ha olyan anyagból választunk berendezést, ami esetleg bírja odakint, vagy nem gond annak szétszerelése, karbantartása.

Apropó, ápolás. Egy új bútor esetében mindig szükség van egy alapos ápolásra, hiszen egy fának, egy műanyagnak és egy rattannak is másra van szüksége. A fa kapcsán többször kell figyelmet fordítani és időt szakítani az ápolóval való kezelésre. Ezzel szemben a műanyag jobban bírja az esőt és a szélsőséges időjárást, ami a műrattan termékekről is elmondható. De még ezek sem mindig viselik el a fagyokat, így mindig tájékozódjunk az adott üzlet vagy webáruház honlapján a típussal kapcsolatban!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!