mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Klenovszki János
Klenovszki János
NRC Kft.
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Network4 csatornái közvetítik az NFL rájátszást és a Super Bowlt
2023-01-13 09:33 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Indul a Profi Amerikaifutball-bajnokság, az NFL rájátszása, amelyet idén is a Network4 csoport csatornái hoznak el a magyar nézőknek.

Az ARENA4 csatorna és a NET4+ streaming szolgáltató a rájátszás minden mérkőzését élőben közvetíti. Az előttünk álló napokban, szombattól-keddig hat meccset láthatnak a rajongók teljes terjedelmében, majd a következő fordulókat is az első perctől az utolsóig végigszurkolhatják.

A sort szombaton két nyugati-parti csapat, a Seattle Seahawks és a San Francisco 49ERS nyitja, majd vasárnap érkezik a Los Angeles Chargers - Jacksonville Jaguars, a Miami Dolphins - Buffalo Bills, a New York - Giants - Minnesota Vikings összecsapás. Hétfőn a Baltimore Ravens méri össze az erejét a tavalyi döntős, Cincinnati Bengals csapatával, majd kedden a várva várt Dallas Cowboys - Tampa Bay Buccaneers szerepel a műsoron.

A playoffban már nincs lehetőség hibákra, minden csapat a kiesés ellen és a Super Bowl részvétel reményében lép pályára. Február 12-én kerül sor az amerikai futball, sőt az amerikai sportkultúra legnagyobb ünnepére, a Super Bowl LVII.-re az Arizona állambeli Glendale-ben. A Super Bowlt - akárcsak a rájátszást -, az ARENA4-en és a NET4+-on láthatják a nézők - természetesen élőben. Tavaly csak az Egyesült Államokban átlagosan 112 millió néző követte élőben a döntő eseményeit. A Super Bowl nemcsak a sportrajongók számára izgalmas, hiszen a félidei show (half time show) a szórakoztatóiparban is kultikus jelentőségű. Idén Rihanna lesz a sztárvendég.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!