mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Erős Attila (Fotó: Köő Adrienn)
Erős Attila
Fastbridge
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Pántszalag – ha biztosan rögzíteni kell valamit (x)
2023-01-20 10:09 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A csomagolás és a szállítás világában bizony nagyon sok költséget befektetésnek és biztosítéknak érdemes inkább nevezni.

Ugyan pénzt kell kiadni bizonyos dolgokért, de ha ezeket mellőzik, akkor sokkal mélyebben kell majd a zsebbe nyúlni, ha baj van. Mert ha elszakad, szétgurul és emiatt összetörik vagy károsodik egy szállítmány, akkor bizony nagyon nagy a baj és nagyon nagy hiány keletkezhet. Éppen emiatt is rendkívüli jelentősége van a kiváló minőségű csomagolóanyagok alkalmazásának.

A pántolás nagyon sokféle anyaggal elvégezhető

A cadmas.hu pántolás oldalán rengeteg nagyon jó minőségű és megbízható termék közül válogathat minden érdeklődő, amellyel a pántolás hatékony, gyors és szakszerűen elvégezhető.
Sokféle anyag és segédeszköz is segíti ma már a csomagolók és a szállítók munkáját. Vannak PET, PP, PES és acél pántolóanyagok. A kötegelő- és övezőszalagokat nagyrészt a nyomdaiparban alkalmazzák, és létezik már sztreccsfóliából gyártott rakományrögzítő öv is a raklapokon történő biztonságosabb szállításhoz. Ezekkel a remek termékekkel szinte minden rakományféleséghez és rengeteg anyaghoz meg lehet találni a tökéletesen megfelelő pántolótermékeket.

Mi alapján lehet meghatározni a pántolótermék fajtáját?

A gazdaságos rögzítés ma már szinte elképzelhetetlen a ma beszerezhető verhetetlen pántolási segédanyagok nélkül. Csak azt a típust kell kiválasztani, amelyik tökéletesen illeszkedik az adott feladathoz és anyagokhoz. Más eljárás és termék szükséges a nem fix pántolás, azaz a szabálytalan rakományok rögzítése esetén, mint az egységes termékek stabilitásának biztosításakor.

Nagyon lényeges szempont a megfelelő pántolótermék kiválasztása során a súlyadat pontos ismerete, de ugyanilyen nagy jelentősége van annak, hogy fix vagy elmozduló egységekkel kell majd dolgozni? Más kell, ha automata, és más kell, ha kézi pántolás történik. És az egyik leglényegesebb szempont a biztonság. Hiszen a hibásan végzett pántolás nagyon komoly veszélyeket hordoz. Minden esetben csak hibátlan és megbízható szállítótól származó termékkel dolgozzon!

Minőségi anyagokkal

Modern korunkban először acélból készített pántolószalagokat alkalmaztak. Ám ezek ma már eléggé nagy költséget jelentenek, bár még ma is a legmagasabb szakítószilárdsággal ezek bírnak és a nyúlási értékeik is felülmúlhatatlanok. De napjainkban már a műanyag pántolószalagok jelentik a legolcsóbb és a leggazdaságosabban használható megoldást a pántolás területén. Professzionális fizikai paraméterekkel rendelkezik ez az alapanyag, ami a hosszú élettartamra és a maximális funkcionalitásra is garanciát jelent, emellett pedig még nagyon könnyű használni is ezeket. Az ár-érték arányban pedig gyakorlatilag verhetetlenek.

A pántszalagok nélkülözhetetlenek a biztonságos szállításhoz, érdemes mindig minőségileg kifogástalan termékeket alkalmazni a feladatokhoz.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!