mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Pakots Zsolt
Pakots Zsolt
Advenio Zrt., HírTV Zrt., Lánchíd Rádió Kft.
vezérigazgató, gyártási igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Új vezető a Morpho technológiai csapatának élén
2023-01-24 10:06 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Pletrich-Karnevál Adrienn feladata az idén 20 éves ügynökségnél hagyományosan erős technológiai terület továbbfejlesztése.

Két év után visszatért a Morpho Kommunikációs Ügynökséghez Pletrich-Karnevál Adrienn. A kommunikációs szakember korábban 12 évig már dolgozott a Morphonál vezetői pozícióban. Többek között autóipari-, egészségügyi-, e-kereskedelmi- és informatikai cégek vállalati-, illetve termékkommunikációját, közösségimédia-aktivitásait és CSR projektjeit irányította. Pletrich-Karnevál Adrienn Head of Technology pozícióban vezeti mostantól a technológiai csapatot.

"A Morpho egyik erőssége a technológiai kommunikáció, ezért is nagy öröm, hogy Adrienn személyében egy olyan komoly tudású szakember tér vissza közénk, aki ezen a területen kiemelkedően erős. Adrienn érkezésével az a célunk, hogy továbbfejlesszük a technológiai vonalunkat és új lendületet vigyünk a new business projektekbe. Barlai Rékának, a csapat korábbi vezetőjének köszönöm, hogy az elmúlt években biztosította technológiai ügyféleink elégedettségét"- mondta Jekler Rudolf, a Morpho társalapító ügyvezető igazgatója.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!