mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Bánki Tamás
DrLinkedin
Alapító, Tulajdonos, Linkedin tréner


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Hogyan legyen medencénk a nyári szezonra? (x)
2023-02-14 10:43 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A kertes házaknál a medence a nyári időszakban egyre hétköznapibb dologgá válik.

Természetesen ennek is megvannak az olcsóbban és drágábban kivitelezhető verziói, azt viszont mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy ár-érték arányban mekkora áldozatot hajlandó hozni a családi kikapcsolódások és csobbanások érdekében. A következő cikkben megvizsgáljuk, milyen módokon tudod megoldani, hogy legyen egy medence a kertben a nyárra, valamint hogy melyik milyen előnnyel és hátránnyal járhat.

DIY medencék

A do it yourself, azaz csináld magad mozgalom az élet minden területére begyűrűzik nőknek és férfiaknak egyaránt. Kezdő szinttől a profi barkácsolókig mindenki megtalálhatja a neki megfelelő projekteket, így nem meglepő az sem, ha valaki egy medence építésének lát neki.

Te is szeretnéd, hogy legyen egy megbízható medence a kertetekben, de még nem találtad meg a tökéletes üzletet, ahonnan megvehetnéd? Válogass a SpaTrend kínálatából, ahol számos úszómedence és jakuzzi között megtalálhatod a számotokra tökéletes modellt!

A csináld magad projektek azonban nagy rizikót is hordoznak magukban. Ha olyan leírást választasz, ami nem ír le minden lépést, számodra pedig nem egyértelmű, például, hogy melyik folyamatot praktikus előbb elvégezni, akkor komoly nehézségekkel találhatod magad szemben. Arról nem is beszélve, hogy benne van a pakliban, hogy az egyes hibák kijavítása többe fog kerülni, mint amennyit az adott projektre szántál volna.

Úszómedencék

Amennyiben a medencét nem kimondottan mókázásra szeretnétek használni, hanem inkább a sport lenne a fókuszban, akkor érdemes elgondolkozni az úszómedence vásárlásán. Ezek a modellek nem foglalnak el túl nagy helyet, az ellenáramoltató berendezésüknek köszönhetően azonban úgy tudod majd magad érezni benne, mintha egy folyóban úsznál árral szemben.

Nagyon jót tud tenni a kondíciódnak egy ilyen medence, hiszen az úszás az egyik legtöbb energiafelhasználást lehetővé tevő mozgásforma. Ráadásul az ízületeket is alig terheli meg, hiszen a mozgás közben nem hat rá a gravitáció a víz felhajtóerejének köszönhetően, valamint nem kell attól tartani, hogy a lépések/ugrások/szökkenések vagy egyéb mozdulatok miatt túlerőlteted az érzékeny területeket.

Jakuzzi

A jakuzzi leginkább azoknak való, akik a közös kikapcsolódások helyszínéül szeretnék választani a medencét. A hidromasszázs számos pozitív élettani hatással jár, segít a stressz leküzdésében, a műtétek vagy sportsérülések utáni rehabilitációban, javítja a keringést, és a szívműködést is támogatja.

Azok, akik rendszeresen használnak masszázsmedencét a kikapcsolódáshoz, jobban tudnak aludni is este, ennek köszönhetően pedig a mindennapi akadályokat is könnyebben veszik, mint az átlag. Ezenfelül a hűvösebb időben való kültéri medencézés nagyon sokat tesz a bőr fiatalságáért és rugalmasságáért is.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!