mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Gáll Zsolt
Insomnia Middle East WLL
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
PRO PR GLOBE-díjat kapott Bánhegyi Zsófia
2023-02-07 11:46 [Marketinginfo.hu]

A PRO PR GLOBE Awards szabályainak megfelelően, a jelölési folyamat lezárultát követően 12 ország összesen 25 PR-szakembere nyerte el a 2022-es PRO PR GLOBE Awards címet.

A PR-szakma megítéléséért dolgozó szakembereknek szóló díját 2022-ben Bánhegyi Zsófiának, a Szerencsejáték Zrt. marketing és kommunikációs igazgatójának is odaítélte a bizottság.
A bizottság, amely a díj korábbi nyerteseiből és a szervezőbizottság tagjaiból áll, a jelölési folyamat során összegyűjtött információk alapján dönt a nyertesekről. Figyelembe veszik a jelöltek életrajzát, a médiában megjelent publikációikat és más nyilvános információforrásokat is. A díj különlegessége, hogy nem projektekre, hanem a szakemberek iparágat és annak megítélését fejlesztő munkásságára, üzleti etikájára és a szakmai normák betartására összpontosít. Csak azok kaphatják meg a díjat, akiknek csapatukkal és kollégáikkal együttműködve sikerült nyomot hagyniuk a public relations területén.

A díjért indulókat 2017 óta négy kommunikációs szövetség jelölheti: az International Public Relations Association (IPRA), az International Communication Consulting Organization (ICCO), a The Public Relations and Communications Association (PRCA) és a Chartered Institute of Public Relations (CIPR).

A díjátadó ünnepségre 2023. május 5-én kerül sor a a PRO PR 20. évfordulójával egybekötött konferencia után.A nyugat-balkáni régió legnagyobb iparági konferenciáján minden évben nemzetközileg elismert személyek adnak elő a jelenlévő senior szakembereknek. Az idei év témája a kommunikáció és a fenntarthatóság lesz.

A PRO PR GLOBE Awards díjátadó során hagyományosan kiosztják a PRO PR Vision City, a PRO PR Vision Manager és a kommunikációs menedzsment fejlődéséhez való különleges hozzájárulásért járó Infigo-díjakat is.

A 2018-as díjazott Sztaniszláv András, a Magyar PR Szövetség elnöke elmondta: "Örömteli, hogy egyre több magyar szakembert ismernek el globális szervezetek. Mindez jelzi az egész szakma felé, hogy jó irányba haladunk és érdemes tenni az iparágunk hazai fejlődéséért. Fontos, hogy rajta legyünk a térképen és megismerjen bennünket a régió, a jövőben ugyanis mindez hozzásegít minket nemzetközi együttműködések, közös projektek elindításához is."


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!