mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Király András
Király András László
The Cook Kft.
projekvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Kültéri beépíthető LED lámpa teheti még szebbé az udvarodat és a kertedet (x)
2023-02-15 09:40 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Egyre többen választják a kültéri beépíthető LED lámpa fényeit akkor, amikor az udvar vagy a kert világításáról van szó.

A döntésük nem véletlen, hiszen annyi szépséget és előnyt biztosítanak, ami mellett te sem fogsz tudni elmenni szó nélkül.

Valósítsd meg a terveidet kültéri beépíthető LED lámpa alkalmazásával!

A kültéri beépíthető LED lámpa az Alkonylámpa kínálatában is számos formában fellelhető. Így ha megszületik benned az az elhatározás, hogy te is beszerzel belőle egy-két (vagy több) darabot, nem lesz nehéz dolgod. A széles termékpaletta garantálja majd, hogy rátalálj a legszebbre, és létrehozd azt a külső világítási megoldást, ami a saját és a családod szükségleteinek megfelel.

Természetesen ehhez is tervezni kell, mert az egyedi igények gyakran felülírják a megszokott kivitelezési módokat. Jó példa erre az, amikor valaki ha nem rendelkezik autóval, nem fogja fényforrásokkal ellátni a kocsibejárót, sokkal inkább a járda mellett alakít ki megfelelő fényviszonyokat. Aki jó időben sok időt tölt el a kertben - akár egyedül nosztalgiázva, pihenve, akár társaságban grillezve, szalonnát sütve -, annak pedig fontos lehet sötétedés után is a fény.

A kültéri beépíthető LED lámpa megoldást jelenthet neked is

Bárhogy is van: ez a világítástechnikai eszköz mindenképpen megkönnyítheti az életedet. Miért? Mert különlegesen jó választásnak bizonyul majd, ugyanis a felhasználása sokoldalú, beépíthető egy felületbe, a falba, de akár a talajba süllyeszthető változata is a rendelkezésedre áll. A számos változat számos lehetőséget biztosít, nemcsak a világítás funkcionalitásában, hanem esztétikailag, a térrendezés szempontjából, vagy a designos megjelenés terén is.

A kültéri lámpánál is elsősorban a funkcionalitás az, amit a legelső jellemzőként kell figyelembe venned, ami meghatározza az eszköz hasznosságát. Érthető, mert mire is lenne jó egy szuper designos lámpa, ha nem adna elegendő fényt? Maximum valóban csak dísznek és porfogónak lenne jó, amit idővel úgyis kidobásra ítélnél.

Hova lehet ezt a nagyon különleges LED lámpát beépíteni?

A kültéri beépíthető LED lámpa nem áll ki a falból, mint egy falikar, és nem lóg be a térbe a mennyezetről, ahogy nem kell az udvarodon vagy a kertedben sem kerülgetni.

Bárhová elhelyezheted, ahová csak akarod, javarészt csak a fantáziádon és az igényeiden áll. A talajba süllyesztett változat a kerti utak mentén vagy a házba vezető járda mellett ad lehetőséget a biztonságos közlekedésre. Előnye, hogy nappal észre sem vehető, hogy ott van, sötétedés után viszont érdekes megvilágítást ad a környezetének. Előnyére írható az a tulajdonsága is, hogy nem képez akadályt, ennélfogva nyugodtan sportolhatsz, vagy használhatod a szegély- vagy fűnyírót. A falba építhető változat akár a teraszon, akár a lépcsősor mellett beépíthető.

Valamennyi kültéri beépíthető LED lámpa energiatakarékos, költséghatékony, praktikus és modern megoldás, ami hosszú évekre garantálhatja a fényeket a kertedben és az udvarodban. Élj a lehetőséggel te is!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!