mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Gáll Zsolt
Insomnia Middle East WLL
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az iProspect lett a Zalando globális médiaügynöksége
2023-02-16 11:53 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Zalando, Európa egyik vezető divat- és életstílusplatformja a dentsu médiaügynökségét, az iProspectet választotta kizárólagos globális médiaügynökségének.

A döntést tender előzte meg, amelynek célja az volt, hogy a különféle médiatevékenységek együttesen olyan ügynökség kezelésébe kerüljenek, amely képes erősíteni a különféle piacok együttműködését, és biztosítani a nemzetközi kampányok folyamatosságát.

A döntésben elsődleges szerepet játszott az iProspect globális léptéke és a kínálkozó lehetőség a Zalando médiatevékenységeinek szélesítésére a dentsu hálózatán keresztül. A győzelmet ugyanakkor elsősorban az iProspect adatalapú megközelítése, valamint mély márkaismerete és szakértelme biztosította.

2023 januárjától immár az iProspect lesz a felelőse a több mint 50 millió aktív felhasználóval rendelkező, igen kifinomult e-kereskedelmi modellt alkalmazó Zalando valamennyi hagyományos (ATL) csatornákon zajló médiatervezésének és -vásárlásának. Tevékenysége a cég mind a 25 piacára kiterjed, többek között Németországra, az Egyesült Királyságra, Franciaországra, Svédországra, Olaszországra, Lengyelországra, Spanyolországra és Magyarországra is.

"Nagy örömmel tekintünk a magyar piacon is jól ismert márkával való együttműködés elé - mondta a döntés kapcsán Tájnel Gábor, az iProspect Business Directora. - A Zalando számára az ügyfelekkel való kapcsolat mindig is túlmutatott az egyszerű vásárlásra való ösztönzésnél: platformjai egyúttal nagyfokú inspirációt is elkötelezettséget is közvetítettek. Ezt a filozófiát követve fogunk együttműködni új ügyfelünkkel a Zalando márka ügyfélélményének további elmélyítése érdekében."


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!