mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Szabó Ákos
Szabó Ákos
Adaptive Media
üzletfejlesztési vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az unalmas szürke mobilokat keresik a magyar vásárlók
2023-03-07 10:47 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Bár ugyanannyiba kerülnek, az élénk színű készülékeknél jóval kelendőbbek a felújított okostelefonok piacán a visszafogott, jellemzően fekete-, szürke-, és ezüstszínű készülékek.

Kedvező áruk révén az összehajtható kijelzős telefonokkal is egyre többen tesznek próbát a Rejoy.hu-nál. A piactér a nemzetközi nőnap alkalmából vizsgálta meg, hogy mennyire fontos a hazai vásárlóknak az okostelefonok egyedi kivitele.

Mivel ma már nemtől, kortól függetlenül a legtöbb ember mindennapjainak részét képezi egy okostelefon, olyan klasszikus "női" mobilokkal, amelyekkel a kétezres évek elején próbálkoztak a hagyományos mobiltelefon gyártói, ma már nem találkozhatunk, gyakorlatilag mindegyik modell uniszex kivitelű.

Ugyanakkor továbbra is léteznek olyan készülékek, amelyek valamely jellemzőjük révén egy tipikus okostelefonnál praktikusabban használhatók női felhasználók számára: például a iPhone SE telefon 2020-as kiadása, amely kompakt méret mellett modern hardverrel rendelkezik - nem véletlenül az egyik legnépszerűbb készülék a Rejoynál.

Van sárga iPhone-juk? Akkor kérek egy feketét!

Bár a Rejoynál színtől függetlenül ugyanannyiba kerülnek az azonos típusú és felszereltségű mobilok, árukat csupán az állapotuk (újszerű, kiváló, nagyon jó, jó) befolyásolja, a magyar vásárlók a leginkább mégis a visszafogott, például fekete-, szürke- vagy ezüstszínű készülékeket keresik.

Pedig a legtöbb okostelefon ennél izgalmasabb színekben is elérhető, a zöld, lila, kéktől kezdve egészen a rózsaaranyig - derül ki az eMAG Ventures befektetését élvező, felújított okostelefonokat garanciával árusító startup, a Rejoy.hu belső értékesítési számaiból.

Feljövőben az összehajtható készülékek

A kompakt méretű hagyományos okostelefonok mellett az összehajtható kijelzős prémium készülékek lehetnek még érdekesek kimondottan női felhasználók számára, hiszen speciális kivitelük révén a zsebben, kis méretű retikülben is könnyebben hordozhatók ezek a készülékek.

"A Rejoynál arra számítunk, hogy az összehajtható kijelzős telefonok aránya az idei évtől kezdve jelentősen növekedni fog, hiszen a prémium árkategóriás készülékekből sok hazai ügyfél számára a Samsung Galaxy Fold és Galaxy Flip készülékek beszerzésére az egyetlen megfizethető alternatíva a felújított példányt beszerzése lesz" - kommentálta napjaink mobiltrendjeit Blaumann Bence, a Rejoy ügyvezetője.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!