mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kádár Tamás
Kádár Tamás
Sziget Kft.
cégvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A babaágynemű garnitúra a babaszoba meghatározó eleme (x)
2023-03-14 09:14 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A babaszoba berendezésekor nagy hangsúlyt kapnak a textíliák és egyéb kiegészítők.

A kiságyba való textilek esetében szerencsére nem nekünk kell külön-külön beszerezni mindent, mert megvásárolhatjuk garnitúrában is az egymással tökéletesen összeillő és harmóniát alkotó darabokat. A szettek tartalmazzák a párnahuzatot, a paplanhuzatot és a rácsvédőt. A huzatok és a rácsvédő is ugyanabból az anyagból készül, így csodásan mutat a kiságyban.

Válassz körültekintően babatextíliát!

Mivel az újszülöttek immunrendszere a születésük után még rendkívül érzékeny ezért nagyon fontos, hogy kizárólag bőrbarát és természetes alapanyagú ágyneműt vásároljunk.
Az ideális ágynemű 100% pamutból készül és elvezeti a testtől a nedvességet. Tökéletesen illeszkedik a kiságy méreteihez. A kiságyak esetében a 60x120 cm és 70x140 cm fekvőfelülettel rendelkező méret közül lehet választani. A lepedő választásakor különösen fontos, hogy a jó méretet vegyük meg, annak érdekében, hogy gyűrődésmentes legyen a matrac felülete.

A Peekabooshop.hu babatextiljei között megtalálod a gumis lepedőt és a babaágynemű garnitúrákat egyaránt. Mivel az ágyneműt gyakran mossuk a különböző foltok miatt (tejfolt, pelenkabalesetek), ezért célszerű több szettet beszerezni belőle. A folttisztítás eredményessége miatt érdemesebb világos színű lepedőt választani. Az allergiát okozó poratkák ellen is csak magas hőfokon való mosás és vasalás a megfelelő védekezés.

Milyen szettet válassz?

A 60x120-as és a 70x140-es kiságyba való garnitúrák is számos anyagváltozatban kaphatók. Attól függően, hogy romantikus, modern vagy letisztult stílust szeretnél kialakítani a babaszobában, választhatsz fodros, muszlin, pamut és a steppelt bársony, plüss, muszlin kombinációjú textilek közül.

A háromrészes szettek tartalmaznak egy rácsvédőt, párnahuzatot és paplanhuzatot, mely általában két méretben választható.

Ha neked jobban tetszenek a mutatós fonott rácsvédők, akkor a kétrészes ágynemű garnitúrát érdemes választani.

A baldachin mesebeli hangulatot varázsol minden szobába, ha nem szeretnél lemondani róla, akkor számodra az 5 részes garnitúra lesz az ideális, amihez még egy dekor masni is jár.

Hogyan válassz anyagtípust?

Könnyű elveszni a sok kényeztetően puha textília között, és nem mindig egyszerű eldönteni, hogy milyen anyagból készült ágynemű kerüljön a baba ágyába. Az egyes anyagtípusok eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek. Lássuk, melyek ezek!

A gyönyörű muszlin jellegzetessége a dupla rétegű, 100% pamutszövet, mely apró ráncokat ad. A kellemes anyag hőszabályozó tulajdonsággal rendelkezik, ezért nyári és téli hónapokban egyaránt használható.

A steppelt bársony plüss és muszlin garnitúrák puhaságukkal igazi kis kényelmes fészket nyújtanak a kisbaba számára.

A pihe-puha minky is természetesen prémiumminőségű babatextil. Több méretben és akár töltettel együtt is megvásárolható.

A széles választéknak köszönhetően mindenki az igényeinek megfelelő szettet vásárolhat a baba számára.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!