mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Ihász Ingrid (Rabbit)
MEC
digitális vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Petőfi 200 - Petőfi-különszámmal jelentkezett a Fedél nélkül magazin
2023-03-14 10:46 [MTI + Mediainfo.hu]

A Petőfi 200 emlékév alkalmából Petőfi-különszámmal jelentkezett a Fedél nélkül magazin, amelyben Petőfi Sándor "fedél nélküli" életszakaszaira reflektálnak a kortárs magyar irodalom, művészet és popkultúra alkotói.

Ez olvasható a Petőfi Kulturális Ügynökség (PKÜ) az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írják, a lap szerzői minden tizedik lapszámot dedikálták, és közülük többen bekapcsolódnak majd a terjesztésbe is. A Petőfi Fedél Nélkül magazin Budapesten március 23-ig kapható, de több más településen, egyebek mellett Debrecenben és Pécsett is elérhető lesz szerdán.

A Menhely Alapítvány és a Petőfi Kulturális Ügynökség közös csütörtöki sajtóeseményén Kepe Róbert, a Fedél Nélkül felelős szerkesztője a lap 746. számáról elmondta, hogy a Petőfi Fedél Nélkül egyedi borítót kapott, a poszterré kihajtható alkotás Futaki Attila festménye - olvasható a közleményben.

A lapszám megszületéséhez többek közt Berkes Csilla szobrászművész; Futaki Attila képregényrajzoló, a borító alkotója; Juhász Anna irodalmár, kulturális menedzser; Nyáry Krisztián könyvkiadó, író, irodalomtörténész; Ókovács Szilveszter operaénekes, zenekritikus, publicista, a Magyar Állami Operaház főigazgatója; Szálinger Balázs költő, drámaíró, Mezey Katalin író, költő, Nyulász Péter író, Oláh Ibolya énekes, Seres Gerda újságíró, Skrabski Fruzsina filmrendező járult hozzá munkájával - áll az összegzésben.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!