mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kosár Zoltán
Kosár Zoltán
Media Balance Kft.
értékesítési igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Egészségügyi munkalehetőségek Budapesten (x)
2023-03-22 10:01 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Ebben a szektorban mindig elkél a segítő kéz, rengeteg betöltetlen pozíció áll rendelkezésre.

Válogathatunk állami, valamint magánegészségügyi hirdetések között. Bizonyos munkaköröket pedig akár szakirányú végzettség nélkül is betölthetünk.

Recepciós

A budapestállás keresőportál oldalán, a budapestallas.hu hirdetési között látható, hogy orvosi rendelők keresnek új munkatársakat recepciós munka elvégzésére. A recepciós feladatai közé sorolható az általános asszisztencia, valamint a recepciós feladatok ellátása, úgy mint bejövő telefonok és elektronikus levelek kezelése, postai küldemények előkészítése és feladása, az érkező vendégek fogadása, adatrögzítés, nyilvántartás vezetése, továbbá a kollégák munkájának segítése.

Ennek a munkakörnek a betöltéséhez nem szükséges egészségügyi végzettség, de nyilvánvalóan előnyt jelent, ha rendelkezünk vele, középfokú érettségi bizonyítvány azonban előírás.

A juttatásokat tekintve versenyképes csomagot ígérnek, rendszeres továbbképzési lehetőségekkel.

Nővér, szakápoló

A legtöbb embert foglalkoztató munkakör az egészségügyben az ápolói. Az állásportálon is több van belőle, kezdve a kórházitól, a magánklinikáig és az idősotthoni szakápolóig bezárólag.

Magánrendelőben elhelyezkedve magasabb fizetésben részesülhetünk, illetve biztosan nem kell majd hétvégén sem dolgoznunk. Főbb feladatok közé sorolható az injekciók, infúziók beadása, a vérvétel, valamint a laborminták előkészítése, a betegelőjegyzés- és tájékoztatás, a fogadás, az adminisztráció, valamint a számlázás.

Elvárásként feltüntetik legtöbb álláshirdetésnél az egészségügyi végzettséget. Jártasságunkat bizonyítanunk kell a vérvételben és az injekció-adásban. Mivel sok adminisztrációs feladat is vár ránk, ezért a Microsoft irodai programjait is tudnunk kell használni, ugyanígy a cég számlázó programját is.

Orvos

Orvosként az állami és a magánegészségügyben helyezkedhetünk el. Ha ez utóbbit választjuk, remek munkalehetőség kínálkozik egy plazmaferezis központban, ahová vezető főorvost keresnek.

A főorvos feladata lesz a centrum szakmai vezetése, felügyelete, a gyógyszeralapanyag gyártásával kapcsolatos napi dokumentumok ellenőrzése. Felügyeli a donorvizsgáló orvosok munkáját, valamint a dolgozók számára oktatási lehetőséget biztosít.

Ennek a munkakörnek a betöltéséhez számos elvárásnak kell megfelelnünk, így például rendelkeznünk kell szakorvosi végzettséggel, vezetői kompetenciával, középfokú angol vagy német nyelvismerettel.

A cég teljes munkaidős, hosszú távú stabil munkahelyet biztosít a leendő belépő számára, valamint versenyképes fizetést.

Ezek a kiragadott példák arra szolgálnak csupán, hogy rámutassunk a legfrissebb lehetőségekre. Jóval több között válogathatunk abban esetben, ha felmegyünk a gyűjtőportálra, és rászűrünk az egészségügyi munkákra.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!