mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Marketinghez és saleshez kapcsolódó munkák Szekszárdon (x)
2023-03-27 09:53 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A marketing az a tevékenység, amely lehetővé teszi, hogy minél szélesebb körben megismerkedjenek egy vállalkozás termékével, szolgáltatásával.

A salesben pedig megpróbálják meggyőzni a potenciális vásárlókat. Mind a két tevékenységhez kapcsolódóan vannak lehetőségek Szekszárdon, lássunk néhány példát!

Rendezvény- és programkoordinátor

A rendezvényszervezés ötvözi e kettő tevékenységet. Jó példa erre egy szekszárdi borászat álláshirdetése, ami SzekszardAllas.hu oldalon olvasható. Az új kolléga feladatai egyszerre ismeretterjesztőek, de az értékesítést sem hagyja figyelmen kívül.

A birtokon megszervezésre kerülő rendezvények, továbbá az ezekhez köthető programok szervezése, előkészítése és lebonyolítása vár rá. Ezeken a rendezvényeken ismeretközlő céllal a borokról előadásokat is tarthat.

A munkát akkor tudjuk megfelelő hatékonysággal elvégezni, ha megvan bennünk az ügyfélközpontú szemléletmód, illetve az együttműködési képesség, hiszen a szervezés során többféle szempontot kell összehangolni, egybegyúrni.

A munkánkért cserébe magas bérezésre számíthatunk, amelyet a jutalékok és az éves bónusz csak tovább emel. További előnye még ennek a cégnek, hogy lehetőséget biztosít a rugalmas munkaidőre és az otthoni munkavégzésre a szezonalitás és a rendezvények függvényében.

Szövegíró

Szociális szövetkezet szekszárdi irodájába várja szövegíró kollégák jelentkezését. A szövegírásnak számtalan fajtája van, ebben az esetben rendszeresen megjelenő hírleveleket, posztokat a közösségimédia-felületekre és cikkek készítését várják el.

Mivel ez a tevékenység jobbára írásban történik, a szövetkezet elvárásként támasztotta a jó fogalmazási és helyesírási készség meglétét. Elsősorban 25 év alatti pályakezdők jelentkezését várják, akiknek szívesen segítenek a betanulási folyamatban. A bérezés megegyezés szerint történik.

Marketing és kereskedelmi munkatárs

Marketing és kereskedelmi munkatársat minden cégnek érdemes alkalmaznia, hiszen hosszú távon kevésbé hatékony az, ha valamelyik meglévő dolgozóra osztják rá ezt a feladatot az egyéb teendők mellé.

Így tett egy szekszárdi ipari szerelvényeket forgalmazó vállalat is. A belépő munkatárs feladata lesz adatlapok, katalógusok fordítása és egyéb marketing anyagok szerkesztése, ezért a munka betöltéséhez elengedhetetlen a minimum középfokú angol nyelvismeret mind szóban, mind írásban.

A kiadványszerkesztésen túl az online marketing terén is jeleskednie szükséges, amibe beletartoznak a közösségi platformok és a honlapszerkesztés (tartalomfeltöltés) is.

Az elvégzett munkáért cserébe versenyképes juttatási csomagot kínálnak, ami kiegészül a cafetériával is. A munkavégzéshez szükséges eszközöket is rendelkezésre bocsátják (laptop, mobiltelefon).

Nem kis feladat hárul azokra, akik ebben a szektorban szeretnének elhelyezkedni. Kell egy jó adag önbizalom és belső meggyőződés, hogy az eladni vagy reklámozni kívánt termékkel segíteni tudunk a többi embernek.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!