mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Deák Gábor
Deák Gábor
Honvédelmi Minisztérium Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt.
marketing és kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Marketinghez és saleshez kapcsolódó munkák Szekszárdon (x)
2023-03-27 09:53 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A marketing az a tevékenység, amely lehetővé teszi, hogy minél szélesebb körben megismerkedjenek egy vállalkozás termékével, szolgáltatásával.

A salesben pedig megpróbálják meggyőzni a potenciális vásárlókat. Mind a két tevékenységhez kapcsolódóan vannak lehetőségek Szekszárdon, lássunk néhány példát!

Rendezvény- és programkoordinátor

A rendezvényszervezés ötvözi e kettő tevékenységet. Jó példa erre egy szekszárdi borászat álláshirdetése, ami SzekszardAllas.hu oldalon olvasható. Az új kolléga feladatai egyszerre ismeretterjesztőek, de az értékesítést sem hagyja figyelmen kívül.

A birtokon megszervezésre kerülő rendezvények, továbbá az ezekhez köthető programok szervezése, előkészítése és lebonyolítása vár rá. Ezeken a rendezvényeken ismeretközlő céllal a borokról előadásokat is tarthat.

A munkát akkor tudjuk megfelelő hatékonysággal elvégezni, ha megvan bennünk az ügyfélközpontú szemléletmód, illetve az együttműködési képesség, hiszen a szervezés során többféle szempontot kell összehangolni, egybegyúrni.

A munkánkért cserébe magas bérezésre számíthatunk, amelyet a jutalékok és az éves bónusz csak tovább emel. További előnye még ennek a cégnek, hogy lehetőséget biztosít a rugalmas munkaidőre és az otthoni munkavégzésre a szezonalitás és a rendezvények függvényében.

Szövegíró

Szociális szövetkezet szekszárdi irodájába várja szövegíró kollégák jelentkezését. A szövegírásnak számtalan fajtája van, ebben az esetben rendszeresen megjelenő hírleveleket, posztokat a közösségimédia-felületekre és cikkek készítését várják el.

Mivel ez a tevékenység jobbára írásban történik, a szövetkezet elvárásként támasztotta a jó fogalmazási és helyesírási készség meglétét. Elsősorban 25 év alatti pályakezdők jelentkezését várják, akiknek szívesen segítenek a betanulási folyamatban. A bérezés megegyezés szerint történik.

Marketing és kereskedelmi munkatárs

Marketing és kereskedelmi munkatársat minden cégnek érdemes alkalmaznia, hiszen hosszú távon kevésbé hatékony az, ha valamelyik meglévő dolgozóra osztják rá ezt a feladatot az egyéb teendők mellé.

Így tett egy szekszárdi ipari szerelvényeket forgalmazó vállalat is. A belépő munkatárs feladata lesz adatlapok, katalógusok fordítása és egyéb marketing anyagok szerkesztése, ezért a munka betöltéséhez elengedhetetlen a minimum középfokú angol nyelvismeret mind szóban, mind írásban.

A kiadványszerkesztésen túl az online marketing terén is jeleskednie szükséges, amibe beletartoznak a közösségi platformok és a honlapszerkesztés (tartalomfeltöltés) is.

Az elvégzett munkáért cserébe versenyképes juttatási csomagot kínálnak, ami kiegészül a cafetériával is. A munkavégzéshez szükséges eszközöket is rendelkezésre bocsátják (laptop, mobiltelefon).

Nem kis feladat hárul azokra, akik ebben a szektorban szeretnének elhelyezkedni. Kell egy jó adag önbizalom és belső meggyőződés, hogy az eladni vagy reklámozni kívánt termékkel segíteni tudunk a többi embernek.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik őszi konferenciát várja a legjobban?

Internet Hungary

Brand Festival

Marketing Summit

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!