mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Vaszily Miklós
Vaszily Miklós
ECHO
vezérigazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Milyen munkákra jelentkeznek a legtöbben Egerben? (x)
2023-03-28 09:58 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Kíváncsiak voltunk arra, hogy melyik munkalehetőségre nyújtják be legtöbben a pályázatukat, mik a legdivatosabb szakmák vagy éppen legjobban megírt hirdetések Egerben. Lássuk a top ötös listát!

Irodai adminisztrátor

Toronymagasan a legtöbb jelentkezést generálta az EgerAllas hirdetési oldalán, az egerallas.hu felületén az irodai adminisztrátor munkakör. A leírás szerint elsősorban olyan kollégák pályázatát várják, aki nyitottak a tanulásra, talpraesettek, nem félnek a versenyszféra kihívásaitól és tempójától. Nem szükséges előzetesen szakmai gyakorlatra szert tenni, pályakezdőként is beadhatjuk jelentkezésünket.

Az ügyfelekkel való telefonon, e-mailben, személyesen történő kapcsolattartás, valamint az írásbeli dokumentumok, úgy mint iratok, levelek, szerződések előállítása és szerkesztése lesz a fő feladatuk. Mindezek mellett a házipénztár kezelése is a az új kolléganőre lesz bízva.

Az elvégzett munkáért cserébe kiszámítható munkaidőre, biztos és versenyképes jövedelemre számíthatunk.

Takarító, takarítónő

A sorban második helyen szerepel egy takarítói állás. Ipari területre üzem és irodaház takarítására keresnek takarító munkatársakat az Egri Ipari Parkban, valamint kulturális intézmény tisztán tartására a belvárosban, és üzlethelyiségek takarítására az Agria Park, illetve az Északi lakótelep területén.

A jelentkező eldöntheti, hogy fixen egy területen vagy mindhárom részen szeretne dolgozni, illetve azt is, hogy milyen munkarendben, lehetőség van 2-4-6-8 órás munkavégzésre is.

Ha elnyerte a tetszésünket az ajánlat, és felvételt nyerünk a céghez, akár azonnal munkába is állhatunk, az elvégzett munkáért versenyképes bért kapunk.

Betanított munka

Egri gyár várja új belépőit gyártósori, betanított munkára, amelyhez elegendő az alapfokú végzettség. Ehhez a munkához jól kell bírni az egyhangúságot, mert hasonlóan telnek a munkanapok a gyártószalag mellett. Mindezért cserébe határozatlan idejű munkaszerződést, munkába járási támogatást, munkaruhát biztosítanak a versenyképes jövedelem mellett.

Konyhai kisegítő kórházban
Szintén sokan jelentkeztek az egri kórház hirdetésére, amelyben konyhai kisegítőket keresnek. Sikeres pályázat esetén azonnal munkába állhatunk, és segíthetjük a betegek gyógyulását az ételek elkészítésével.

Pultos

Eger belvárosában nyíló cukrászdába keresnek pultosokat. Feladatunkk lesz a vendégek kiszolgálása, a kassza kezelése és az üzlet tisztán tartása. A bejelentett munka során, korrekt, versenyképes fizetést kapunk. Ha szeretjük az édességeket, kiváló választás ez a cukrászdai munka!

Jelenleg ezekre a munkakörökre jelentkeztek a legtöbben, de természetesen az oldalon ezeken kívül más hirdetések is megtalálhatóak, amelyhez jó böngészést kívánunk!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!